Instagram

Znaju ga po veličanju četnika i skandalu s Karleušom, a sad je izveo neočekivani potez

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Godinama je ovaj bosanski Srbin punio naslovnice iz krivih razloga, pa je sada u 35. godini života odlučio prekinuti svoju aktivnu igračku karijeru. Riječ je o Ognjenu Vranješu koji je prošlog tjedna obavijestio svoj klub Čukarički o odluci da prestane igrati nogomet, iako je formalno pod ugovorom bio do ljeta 2025. godine. Dogovoren je navodno sporazumni raskid suradnje.

Ono što zasad nije definitivno poznato je uzima li Vranješ samo kraću pauzu ili je odlučio definitivno reći zbogom, navodi meridiansport.rs. A u hrvatskoj javnosti najviše ga pamte zbog kontroverznih tetovaža i seks skandalu.

Naime, Vranješ na ruci ima istetoviran lik četničkog vojvode Momčila Đujića. Riječ je o zločincu iz Drugog svjetskog rata koji je odgovoran za smrt brojnih Hrvata u Dalmatinskoj zagori.

Screenshot: Instagram/Ognjen Vranješ

Nogometni nomad

Dok je bio član Anderlechta, Vranješ je u sezoni 2018./19. sa svojom momčadi bio u istoj skupini s Dinamom u Europskoj ligi. Tada se sa zagrebačkim Plavima susreo u Bruxellesu, dok ga na Maksimiru nije bilo, po informacijama koje su dolazile iz Belgije, upravo zbog njegove tetovaže. Ali to nije sve, Vranješ je zbog tetovaže ušao u otvoreni sukob s navijačima Bosne i Hercegovine, reprezentacije za koju je inače skupio 38 nastupa, a javnost pamti i njegov seks skandal s Jelenom Karleušom.

U centar pozornosti spomenuti je skandal isplivao u siječnju 2019. godine, a sve je preraslo u veliku aferu jer je Karleuša bila u braku sa srpskim nogometašem Duškom Tošićem.

Tijekom karijere koju je započeo u Borcu iz Banja Luke Vranješ se inače često selio. Igrao je u Crvenoj zvezdi, Napretku, Šerifu, Krasnodaru, Spartaku iz Vladikavkaza, Elagisporu, Gaziantepsporu, Sporting Gijonu, Tom Tomsku, AEK-u, Anderlechtu, Charleroiu, Hatayasporu, a od rujna prošle godine član je Čukaričkog nakon što mu je propao transfer u Partizan.

Video Luke Modrića zapalio mreže, pogledajte kakva je lavina reakcija krenula







Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.