Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Veliki dinamovac ironično ustvrdio: ‘Oni zatvore krov, a mi možemo samo zaključati stadion’

Autor: Dnevno GIŠ

Dinamo je nakon velikih peripetija ipak uspio dogurati do pozicije da sam odlučuje o svojoj sudbini u Konferencijskoj ligi protiv Ballkanija na Maksimiru za dva tjedna od 21 sat, kada će i neriješeno biti dovoljno da modri osiguraju novo proljeće u Europi.

Astana je postala prava mušterija za Dinamo, momčad iz glavnog grada Kazahstana jednostavno ne može parirati modrima i u slabijem izdanju, kao primjerice u prvom poluvremenu današnje utakmice, no tu moramo istaknuti Zagorca i obranjeni penal.

Golovima Vidovića i Kaneka Dinamo je uspio odnijeti pobjedu u drugom poluvremenu, a pobjedom Viktorije nad Ballkanijem skupina C otvorila se za plasman modrih u eliminacijsku fazu Konferencijske lige.

Pobjeda na Maksimiru




Jedna stvar koja je najzamjetnija i gdje se vidi najveća razlika među klubovima u Dinamovoj skupini, nije u snazi momčadi, već u izgledu stadiona, gdje je klub iz Zagreba uvjerljivo na zadnjem mjestu.

Stadion u Astani moderno je zdanje za 30 tisuća gledatelja, u slučaju loših vremenskih uvjeta zatvara se krov, a baš se na taj detalj osvrnuo Silvio Marić u programu Arena Sporta.

“Dinamo je bolja ekipa od Ballkanija, iako nije bilo tako u prvoj utakmici. Dinamo je favorit, a ako bude zima i mi ćemo zatvoriti krov, ali istok ha-ha. Mi samo možemo zaključati stadion. Nadam se da neće biti hladno, pozivam sve da dođu i bodre Dinamo. Veliki je uspjeh ako u Europi prođeš dalje”, zaključio je bivši nogometaš Dinama.




Čudesni Hrvat probija se težim putem: S Mamićem zaratio, neki ga vide kao pravi izbor za Vatrene

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.