Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Vatreni u sjajnoj formi dolazi na okupljanje za Euro: Majstorski zabio golčinu

Autor: P.V.

Evo nam i Budimira! Sjajne vijesti za Dalića. Naime, nakon gotovo dva mjeseca, od 30. ožujka i stanke zbog ozljede, Ante Budimir ponovno se upisao u strijelce u La Ligi.

Dakle, hrvatski napadač postigao je prvi pogodak na utakmici Osasune protiv Villarreala i doveo svoju momčad u vodstvo u 30. minuti. U tijeku je završnica prvog dijela utakmice.

Rubén Peña ubacio je prizemnu loptu s desne strane kaznenog prostora, a 32-godišnji topnik sjajno se snašao i vrškom kopačke pogodio mrežu gostujuće momčadi.

Tako se igra

Bio je to njegov 17. pogodak u tekućoj sezoni španjolskog prvenstva, a duž gotovo cijele sezone bio je u igri za titulu najboljeg strijelca, ali na putu prema toj nagradi spriječila ga je ozljeda koju je zadobio na utakmici protiv Valencije sredinom travnja.




Budimiru je ovo deveta utakmica u karijeri protiv Villarreala i njegov drugi pogodak, a novim golom nastavio je brusiti sjajnu formu uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj.

U svakom slučaju, odlične vijesti, kako za njega, tako i za izbornika Dalića. Ovome se raduje cijela nacija, trebamo spremne golgetere…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.