Foto:Instagramscreenshot

Strašne vijesti: Pronađeno tijelo mlade unuke bivšeg izbornika Izraela

Autor: Dnevno GIŠ

Broj mrtvih nakon upada Hamasovih terorista na područje Izraela oko Gaze raste iz sata u sat, a velik broj ubijenih je i među mladim polaznicima festivala, čija tijela se pronalaze i nakon četiri dana po okolnim poljima.

Tako je Maccabi iz Haife objavio tužnu vijest, kako je unuka bivšeg izbornika Izraela Shlomo Sharafa i nećaka Yuvala Naima pronađena mrtva.

Mlada 22-godišnja Mai Naim pohodila je s još nekoliko tisuća mladih festival elektronske glazbe koji se odvijao u blizini pojasa Gaze, a Hamasovi teroristi su po zadnjim informacijama ubili oko 260 mladih i kidnapirali njih desetine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli מועדון כדורגל מכבי חיפה (@maccabihaifafc)




Sućut kluba

Nogometni klub Maccabi je izrazio sućut svjem bivšem treneru putem društvenih mreža:

“FNogometni klub Makabi Haifa suosjeća s tugom bivšeg trenera tima Shlomo Sharafa povodom informacije da je njegova unuka Mai Naim ubijena u masakru na jednoj zabavi u Raimu. Sudjelujemo u obiteljskoj tragediji, naša srca su sa vama”, napisali su iz Maccabija.




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.