Foto: Ante Cizmic / CROPIX / Ilustracija

Srpski potpredsjednik oblijetao Hrvate i Albance u Hamburgu: ‘Samo da nam vi dođete’

Autor: Dnevno GIŠ

Reakcije na sinoćnji ždrijeb skupina Europskog prvenstva u Njemačkoj 2024. godine još uvijek se ne stišavaju, a na površinu izlaze i neke preference koje su imali neki od predstavnika reprezentacija na izvlačenju u Hamburgu.

Hrvatska je tako voljom ždrijeba svrstana u ‘skupinu smrti‘, zajedno s Italijom, Španjolskom i Albanijom, dok baš puno bolje nisu prošli niti naši istočni i zapadni susjedi, koji su u grupi s Engleskom i Danskom.

Tu mislimo na Sloveniju i Srbiju, koje su završile u grupi C, ali kako je rekao je potpredsjednik srpskog nogometnog saveza, Branislav Nedimović, on je baš želio da Srbija na izvlačenju dobije grupu B, s Albanijom i Hrvatskom.

Samo vi




“Iskreno, htio sam B grupu, u kojoj se nalaze Španjolska, Albanija i Hrvatska. U subotu ujutro sam svima pričao, i predstavnicima Albanije i Hrvatske, samo da nam vi dođete… Ali, eto, želja mi se nije ispunila”, pomalo razočaran je Nedimović, koji na šansu Srbije u njihovoj grupi vidi ovako:

“Mislim da imamo pristojne šanse ukoliko se dobro pripremimo, ispravimo neke greške iz prethodnih utakmica. Savez će napraviti sve da pronađe bazu u narednih 48 sati, omogući igračima i stručnom stožeru maksimalne uvjete. Da se dobro pripreme za start i meč s Englezima”, donose mediji iz susjedstva.

Hrvatska otvara prvenstvo 15. lipnja u Berlinu sa Španjolskom, 21. lipnja u Hamburgu se sastaje s Albanijom, a  24. lipnja u Leipzigu slijedi susret s europskim prvakom Italijom.




Čudesni Hrvat probija se težim putem: S Mamićem zaratio, neki ga vide kao pravi izbor za Vatrene

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.