SRAMOTNI ISPAD NAVIJAČA U ZAGREBU: Razvukli transparent s porukom koja je ispod razine ljudskog dostojanstva!

Autor: Dnevno / Otvoreno

U petak ujutro na Twitteru je osvanula objava Srpskog narodnog vijeća u kojoj se vidi kako navijači drže sramotni transparent.

Naime, ti isti navijači drže natpis “Je**t ćemo srpske žene i djecu” dok je slovo “u” pretvoreno u ustaško.

Razvukli su i HOS-ove zastave.

Fotografije, iz Zagreba u Kustošijanskoj ulici, snimio je fotograf Nikola Šolić.

“Mene je sram”, “O, ljudska sramoto” – samo su neki od ljutih komentara.

Na upit o nedopustivom događaju iz policije su odgovorili slijedeće:

“Povodom Vašeg upita obavještavamo Vas da je 11. lipnja 2020. u večernjim satima bila zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu te da su na mjesto događaja odmah bili upućeni policijski službenici. Prilikom dolaska na mjesto zatražene intervencije, policijski službenici nisu zatekli niti neposredno svjedočili protupravnom ponašanju vezano uz dojavu o remećenju javnog reda i mira.

No, poduzeli su radnje kako bi započeli kriminalističko istraživanje. S obzirom na naknadno objavljenu fotografiju na pojedinim društvenim mrežama, u to kriminalističko istraživanje bit će uključeno i utvrđivanje okolnosti njenog nastanka.




Dosadašnjim postupanjem policije, u službene prostorije dovedene su četiri osobe koje se dovodi u vezu s događajem.”

Autor:Dnevno / Otvoreno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.