FOTO: YouTube

POSLJEDNJA ŽELJA SLAVNOG SRPSKOG GLUMCA: Htio je napraviti samo jednu stvar za svoj omiljeni klub

Autor: Željka Orešković

Toliko je volio Zvezdu da je pozvan i u Skupštinu kluba

Poznati srpski glumac, Nebojša Glogovac, preminuo je nakon borbe s teškom bolešću. Miljenik publike diljem regije prije pet godina dao je bezvremenski intervju za stranicu Red star Belgrade info, u kojem je progovrio o svojoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi i svojoj najvećoj želji, koju je htio ispuniti baš na Marakani.

Glogovac je tada, kao strastveni navijač Crvene zvezde, pozvan u Skupštinu kluba te je imao sjajne zamisli kako pomoći klubu.

“Ljudi iz Zvezde su me pozvali, što sam ja prihvatio sa zadovoljstvom. Doduše, nisam bio na prvoj Skupštini jer sam imao poslovne obaveze, ali to je neka vrsta zadovoljstva i časti, da su me pozvali. Ne znam koliko bih mogao doprinjeti, ne bih volio biti samo maneken, nego želim nešto pokušati razdrmati dobrim idejama”, kazao je Glogovac, koji je imao jednu veliku želju:

“Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslavenstog dramskog kazališta odigra na Marakani.  Da razmrdamo Zvezdu kao klub, da ostvarimo dobre kontakte s publikom i da privučemo neke nove ljude. Vidjet ćemo… Bio bi to veliki projekt, pored pozornice bi bili projektori. Eto, vidjet ćemo hoćemo li uspjeti”.

Nažalost, ovu želju nikada nije ostvario, možda se ipak nađu oni koji bi je ostvarili za njega.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.