Instagram

Moraju baš svaki dan ‘voditi ljubav’: Nogometaš potpisao ugovor s djevojkom, evo koji su ‘penali’

Autor: GIŠ

Ljubavni život poznatih parova iz svijeta sporta i mode uvijek je punio stupce medija pa smo tako kroz godine svjedočili raznim ljubavnim prevratima, prevarama, mirenjima i svim drugim s čime su nas počastili iz svijeta slavnih, a sad je slavni par, koji čine bivši nogometaš Barcelone Marc Bartra i manekenka i influenserica Jessica Goicoechea otišao i korak dalje.

Naime, njih dvoje potpisali su ugovor po kojem moraju voditi ljubav svaki dan, a ako se to ne ispuni, sljedeći dan se ‘akcija’ mora nadoknaditi. Tako smo niti krivi, niti dužni informirani o navikama iz sobe Marca i Jessice, a i vrlo jednostavnom matematikom možemo doći do zaključka koliko ‘to’ puta rade godišnje.

Marc Bartra i Jessica Goicoechea u vezi su od 2021. godine, a par uvijek izaziva veliku pozornost gdje god da se pojavi zbog zanimljivih modnih kombinacija 27-godišnje manekenke influenserice, koju na Instagramu prati oko dva milijuna ljudi, koje Jessica redovito obraduje oskudno odjevenim fotografijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Goicoechea. (@goicoechea)




Iznijela detalje

Kako je popularno već dulje vremena isplivali su i detalji ugovora između manekenke i nogometaša, a ekskluzivno ih je ispričala Jessica u jednoj poznatoj emisiji na španjolskoj televiziji.

“Svakog dana kada se vidimo, moramo to napraviti. Ako to ne napravimo danas, moramo sutra to odraditi dva put”, otkrila je detalje ugovora o količini vođenja ljubavi između nje i njezinog dečka Goicoechea pred milijunskim auditorijem.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Goicoechea. (@goicoechea)

Marco Bertra bivši je igrač Barcelone, za koju je igrao na mjestu braniča šest godina i skupio 59 nastupa, da bi potom dvije sezone igrao za finalistu ovogodišnje Lige prvaka Borussiju Dortmund, da bi se potom vratio u Španjolsku gdje je od 2018. godine do danas član Betisa, uz jednogodišnju epizodu u turskom Trabzonsporu.

Mariju je nogometaš silovao u vikendici i uništio si karijeru, a moćnik ga je dokrajčio

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.