CROPIX

Oduševljeni trener Zagreba nakon velike pobjede: ‘Ova mi je najdraža u karijeri’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Rukometaši RK Zagreba su pred gotovo 15 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni s 28:26 srušili moćni PSG i tako osigurali osminu finala rukometne Lige prvaka.

Zagreb je do pobjede predvodio Klarica s velikih 10 pogodaka. Matej Mandić imao je 11 obrana, a u ključnim trenucima skidao je zicere. Kod PSG-a je sa šest golova najbolji bio Kamil Syprzak.

Zagreb je ovom pobjedom prestigao Pick Szeged na petom mjestu ljestvice, a u zadnjem kolu će na gostovanju kod Kiela pokušati dodatno popraviti plasman, čime bi trebao dobiti lakšeg protivnika u osmini finala.

Karabatić poslao jasnu poruku nakon zvižduka 15.000 Hrvata: ‘Ljudi, Hrvatska je dio mene’

 

Prolaz dalje

Veliku pobjedu komentirao je trener Zagreba Andrija Nikolić: “Luda utakmica, ali vjerujem da smo na kraju zaslužili pobjedu. Čini mi se da smo u prvom poluvremenu, što se tiče napada, bili malo u grču, da nismo pružili ono što možemo. Ne znam je li utjecala važnost utakmice i ovoliki broj gledatelja. U drugom dijelu je napad bio bolji, ali teško je zaustaviti PSG u svim segmentima, to je vrhunska momčad. Čestitam igračima, bili su čudo i zasluženo su pobijedili.




Sada ih čeka Kiel u zadnjem kolu gdje idu bez opterećenja: “Morao bih biti Vidoviti Milan ili Baba Vanga da odgovorim možemo li dobiti tamo. Ja vjerujem da možemo, tako se postavljamo u svakoj utakmici. Pripremamo se najbolje što možemo i dajemo sve od sebe. Neovisno je li to Kiel ili Varaždin u subotu, želimo biti dobri, napredovati i pobjeđivati. Je li mi ovo najveća pobjeda u karijeri? Je, sigurno.”

Svoje viđenje dao je i igrač utakmice, Lovre Klarica: “Bio sam svjež, trener me dobro odmorio. Tu sam već pet godina, danas smo imali 7-8 mladih igrača u ekipi i mi svi rastemo uz ove naše starije igrače. Mogu reći da se s pravom možemo nadati da možemo pobijediti bilo koga u Ligi prvaka. Tako smo se nadali i danas, bili smo spremni na sve, rekli smo da nam je ovo finale. Na kraju smo pobijedili i to je to, idemo dalje, još puno posla je pred nama.”

Oštra osuda ‘hajke’ na suce, Dinamo se oglasio, ali nije jedini




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.