Vaterpolo savez Srbije/Facebook

Reprezentacija Srbije u centru Zagreba na Badnjak, cijela momčad izazvala pažnju Hrvata

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Europsko prvenstvo u vaterpolu u punom je jeku u Hrvatskoj, ratna događanja otela su Izraelu domaćinstvo i uskočila je Hrvatska, preciznije, Zagreb i Dubrovnik. A reprezentacija Srbije jedna je od onih koje tradicionalno “visoko pucaju”…

A kako je objavio Vatrepolo savez Srbije, tamošnja reprezentacija prisustvovala je Badnjaku u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu.

Reprezentativci Srbije privukli su dosta pažnje među vjernicima koji su zajedno s njima posjetili službu u hrvatskoj metropoli, pišu srpski mediji.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Poželjeli im uspjeh

“Jedna od želja koju su vjernici spominjali je i veliki uspjeh reprezentacije”, piše primjerice Mondo.

Inače, Vaterpolo savez Srbije ovako je prenio informaciju:

“Srpski vaterpolisti, stručni štab i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu. U prepunom hramu, administrator Eparhije Zagrebačko-Ljubljanske i episkop buenosajreski i južno-centralno američki Kirilo, poželio je vjernicima sretan Badnji dan i Božić.”, pišu i dodaju:




“Pojava vaterpolista pozdravljena je od strane prisutnih predstavnika srpskog naroda, koji su poželjeli uspjeh srpskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu. Po završetku Službe vaterpolo momčad bila je gost na prijemu u prostorijama crkve, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici Srba u Hrvatskoj, a vaterpolistima je puno uspeha poželjela i Jelena Milić, ambasadorica Srbije u Hrvatskoj”.

Srbija je na otvaranju pobijedila Izrael uvjerljivo 22:1, a sad ih očekuju izazovi protiv Njemačke i Malte.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.