Screenshot: X

Procurila nova snimka teškog napada: Uzeo škare u ruke da napadne Bjelicu, a onda se pojavilo dijete

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Stupce regionalnih medija puni zastrašujući incident koji se dogodio u jednoj dječjoj igraonici u Beogradu, a u kojem je napadnut košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica (35).

On je u igraonici bio sa suprugom i djecom kada ga je prvo verbalno, a onda i fizički napao bivši srpski nogometaš Nikola Petković. Vrijeđao je Petković Bjelicu, unosio mu se u lice i govorio kako će mu “uzeti novce i iseliti ga u Prigrevicu.”

Bjelica je u cijeloj priči uspio zadržati smirenost, nije reagirao, a čini se da je takva njegova reakcija, odnosno nereagiranje dodatno isprovociralo Petkovića koji je potom sa škarama koje uzeo na šanku prijetio da će ga izbosti. Sve su snimile nadzorne kamere, pa snimke iz različitih kuteva polako cure na društvene mreže.

Intervenirala policija

“Sad ću te izbosti, p**ko jedna! Čekam te na parkingu!”, navodno je rekao Petković Bjelici. Samo je pojava djeteta sprijčila dodatnu eskalaciju sukoba, prenose srpski mediji.




Petković je na kraju ostavio škare na šanku i napustio igraonicu, ali je ubrzo priveden nakon službene Bjeličine prijave. Motivi napada zasad nisu poznati, a policija istražuje cijeli slučaj.

Bjelica je bivši košarkaš Fenerbahčea, Baskonije, a u NBA ligi je branio boje Minnesote, Sacramenta, Miamija i Golden State Warriorsa s kojima je 2022. godine osvojio naslov NBA prvaka. Petković je bivši nogometaš Crvene zvezde, Eintrachta i Al Ahlija koji je profesionalnu igračku karijeru okončao u Vojvodini 2019. godine.

Nesretni Branko umro je u opkoljenom gradu od Srba, a pogurao je Jugoslaviju u centar svijeta




 

 

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.