Foto: GuliverImage/ilustracija

Poznati sportaš zapalio mreže objavom o ženama: ‘Ovo su razlozi da nisam u vezi’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Otvoren kakav već često jest, poznati košarkaš Kevin Durant se tijekom uskrsnog vikenda malo pozabavio svojim privatnim životom, točnije, odnosima sa ženama. Na Instagramu je iznio zbog čega je bez supruge ili djevojke, a time je privukao gotovo pet milijuna pregleda u samo jedan dan poslije objave.

“Razlozi zbog kojih nisam u vezi”, podijelila je ova zvijezda s NBA parketa što mu je na umu, prije nego se usmjerio na glavne stvari za svoj samački status. Sjetio ih se devet, točku po točku, a na prvo mjesto je pri tome stavio da je sklon previše razbijati glavu i razmišljati prije nego nešto poduzme.

Pored toga, slavni košarkaš smatra da je tip kojem je previše stalo do drugih ljudi ili stvari, a pod točkama koje su slijedile, stavio je da previše brine za sigurnost drugih te da ima jako puno energije.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše

Pruža sve, a ne dobiva natrag

Durant je u nastavku svojih razloga za samački život istaknuo da je čovjek koji pruža sve i onim ljudima od kojih ne dobiva ni pola toga zauzvrat. Tvrdi i da je tip koji bi sve dao da učini drugu osobu sretnom, pa čak i ako bi zbog toga sam ostao povrijeđen.

Poznati sportaš za sebe i svoje razloge za nedostatak supruge ili djevojke još kaže da je osoba koju treba stalno uvjeravati u iskrenost odnosa s druge strane, da od sebe odbija druge koji na njegovu energičnost ne odgovaraju istom mjerom te da voli staromodnu romantičnost, što ju njegovoj generaciji ne prolazi.




Nije star, barem u širem društvenom smislu, s obzirom na to da mu je 35 godina. Ima novac, slavu i uspjehe, no ono što je napisao u svojoj objavi daje do znanja da su na ljubavnom planu problemi.

Čeka ga napeto ljeto

Mimo parketa, čini se da je za Duranta teško pronaći sreću u ljubavnom životu. U karijeri s loptom, pred njime je prvo napeto proljeće s obzirom na to da kao igrač Phoenix Sunsa napada nastup u doigravanju u NBA ligi, a potom će se u dresu američke reprezentacije u Parizu ovog ljeta nadati dolasku do svoje četvrte zlatne olimpijske medalje.

Do sada ima zlata 2012. u Londonu, 2016. u Riju i u ljeto 2021. u Tokiju, a na pariškim Olimpijskim igrama ne želi samo pobjede Amerikanaca. Želi potpunu dominaciju reprezentacije s kojom će u novom izdanju američkog ‘Dream Teama’ napadati još jedno zlatno odličje.

“Volio bih da svima pokažemo koliko su dominantni naši igrači. Zanimaju me pobjede od 40-50 poena razlike. S toliko puno bih volio da dobivamo druge”, iznio je Durant svoj olimpijski cilj za ovu godinu u kojoj ga ne zanima samo zlato, već i ‘razaranje’ protivnika na parketu.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.