Foto: Vojko Basic / CROPIX

Pogledajte trenutak kada Torcida kreće prema Boysima: Napadnut ozlijeđeni Lučić, Petković oduševio

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dinamo je pobijedio Hajduk 1:0 u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa na Poljudu i igrat će za naslov protiv Rijeke 15. i 30. svibnja. Pobjedu Dinamu osigurao je Sandro Kulenović golom iz 15. minute.

Hajduk je tako u četiri dana izgubio dvije titule, a kada u tu kombinaciju dodate i da su zadnji naslov uzeli 2005. te mentalitet same Torcide onda dobijete kaos koji se dogodio nakon utakmice u kojoj je sve moglo poći po zlu.

Sukobe većih razmjera spriječili su policija i zaštitari. Kad su navijači Hajduka počeli trčati u smjeru tribine na kojoj su Bad Blue Boysi, Dinamovi igrači i stručni stožer slavili pobjedu, nogometaši i treneri Dinama potražili su spas sprintom prema svlačionicama. Doduše ne svi. Dok su svi krenuli prema svlačionicama Petković se na sve samo nasmijao i ostao na terenu te govorio suigračima da se smire.

 




Sramotan napad na Lučića

U trenutku kada je Torcida probila ogradu prvi od igrača do kojeg su došli bio vratar Lučić. Sramotan je postupak jednog od tzv. navijača koji je gurnuo Lučića. Hajdukov vratar branio je ozlijeđen te je bio najbolji igrač Hajduka u porazu. Bez njega poraz bi bio i veći.

“Da sam vjerovao da ću igrati danas, nisam, imao sam neke svoje probleme. Mislim da su u ovoj utakmici obje momčadi imale svoje šanse. Prošlu utakmicu je Nevistić vadio, ovog puta sam ja, ali, oni su dvaput zabili, a mi nismo. Prije dva tjedna sam išao na magnetsku rezonancu i utvrđeno je da mi je puknuo meniskus, trpio sam to već dugo, ali sada sam samo ja tu od vratara. Ali, kad igraš u ovakvom klubu onda se mora”, rekao je Lučić.

Na stadionu su kao oružje za gađanje policije koristili stolice, bačve pive, a izvan stadiona letjele su sa svih strana staklene boce, baklje, kamenje. Navijači su prevrtali kontejnere.




Regionalni mediji popratili divljanje u Splitu: ‘Kaos, opsadno stanje, nestvaran skandal’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.