Screenshot: Youtube

Pogledajte neugodnu situaciju za Đokovića: Nakon ovog pitanja s Anom više nikad u emisiju

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Novak Đoković (36) najbolji je tenisač svijeta, rekorder s 24 osvojena Grand Slam naslova, a Ana Ivanović (36) umirovljena je tenisačica, nekad najbolja na svijetu. Njih dvoje su vršnjaci, poznaju se od malih nogu, zajedno su trenirali u TK Partizan i Srbiji tijekom godina donosil velike uspjehe.

Dok je Ivanović bila aktivna zajedno su znali sudjelovati i u televizijskim emisijama, a posljednji je put to bio slučaj prije 11 godina tijekom nastupa na turniru u Madridu koji se održava paralelno za tenisače i tenisačice.

U tom trenutku Đoković je bio broj 1 na ATP ljestvici, Ivanović na WTA, pa su oboje prihvatili poziv španjolskog voditelja Pabla Motosa koji je čak i zlorabio njihovo povjerenje.

Neugodno pitanje

Naime, dvojac je dočekalo neugodno, čak i uvredljivo pitanje. “U Španjolskoj kada dječak i djevojčica zajedno igraju tenis, to znači da se dječaku sviđa djevojčica. Jeste li znali za to?”, pitao je voditelj Đokovića i Ivanović nakon što su prethodno pričali kako su kao djeca zajedno igrali tenis. Dok je Ivanović čekala prijevod sa španjolskog jezika kojeg ipak ne priča tako dobro, Đokoviću je bilo jasno što voditelj potencira. Prvo se nasmijao, potom se zacrvenio i skrenuo pogled. Bilo je jasno da je neugodno i jednom i drugom, nakon čega je Đoković rekao: ‘Sljedeće pitanje, molim vas.’

Đoković je u braku s Jelenom Ristić od 2014. godine i s njom ima dvoje djece, dok je Ivanović od 2014. godine u vezi s bivšim njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, u braku su od 2016. godine i zajedno imaju troje djece.

Iako su prijatelji od djetinjstva medijima je bilo posebno zanimljivo što Đoković i Ivanović nisu bili jedno drugom na vjenčanjima. Navodno je razlog raskid Ivanović sa Đokovićevim dobrim prijateljem Markom Stilitanom. Usprkos udaljavanju, uzajamno međusobno poštovanje između Đokovića i Ivanović je ostalo.




Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.