Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Zajec ustao i dao svima do znanja što će napraviti s Jakirovićem

Autor: GIŠ

Nakon osvajanja duple krune Dinamo je krenuo u veliku čistku među svojim redovima podno maksimirskih tribina pa je prvo s dužnosti odletjela Vlatka Peras, da bi Velimir Zajec na početku sjednice Izvršnog odbora obznanio koji je njegov stav što se tiče prvog čovjeka struke modrih Sergeja Jakirovića, pišu Sportske novosti.

Kako pišu Sportske, ‘Velimir Zajec uzeo riječ i pred svim “izvršnjacima” pohvalio rad i rezultate Sergeja Jakirovića, ustvrdivši ujedno kako Jakir nikad nije bio tema, i da je od prvog dana imao njegovu podršku, koju će uživati i dalje’, rekao je predsjednik Dinama i tako jasno dao do znanja kako prvi čovjek struke ima njegovu potporu.

Zajec i Jakirović ovih bi dana trebali odraditi i razgovor oko zajedničke budućnost te nacrta i strategije sljedeće sezone, a odmah potom plan je i da zajedno stanu pred novinare i do kraja odbace bilo kakve špekulacije oko budućnosti Dinamova trenera, još navode Sportske novosti.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bitan kontinuitet

Jakirovć je nekoliko puta opasno visio tijekom sezone, a Zajec je stao uz njega kada su svi zazivali Sergejevu smjenu nakon petarde PAOK-a, ali Zeko je dao podršku prvom treneru, koji mu se na kraju zahvalio osvajanjem duple krune i vjerojatnim plasmanom u zadnje pretkolo Lige prvaka.

Nakon što je Jakirović napravio bodovnu prednost ispred Rijeke i kada je postalo jasno da će Dinamo biti prvak krenule su špekulacije o povratku Igora Bišćana na klupu, a spominjao se i još jedan kratkotrajni trener modrih Igor Jovičević, ali osvajač duple krune s Dinamom trebao bi dobiti zeleno svjetlo za nastavak na klupi kluba iz Zagreba.

Jakirović je inače na ljeto potpisao ugovor u trajanju dvije godine, tako da je nadolazeća zadnja po važećem ugovoru, a vjerojatno će nakon razgovora predsjednika i trenera biti i obznanjen novi ugovor s Jakirovićem, koji će osigurati kontinuitet trenera na klupi Dinama.




Mamićeva ‘tajnica’ dobila otkaz bez otpremnine: Zdravko je bio široke ruke




I

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.