Foto: Tom Dubravec / CROPIX

(VIDEO) PROCURILE FOTKE, NAVIJAČI SU U ŠOKU: Šatori i kontajneri koštaju 200 eura za noć, ovako nikad nije bilo…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nekoliko dana prije Svjetskog prvenstva procurile su slike smještaja u kojem će navijači boraviti tijekom SP-a, a uvjeti se vjerojatno neće svima svidjeti.

Katar je doslovce popunjen, svi kapaciteti su popunjeni, a lokalne vlasti se trude udovoljiti svim zainteresiranima. Naravno to nje lako za zemlju koja nije navikla na masovni turizam.

Bahrein, Ujedinjeni Arapski Emirati, pa čak i Kuvajt i Oman primaju mali broj navijača, no u Kataru su se sjetili smjestiti veliki broj navijača pod vedrim nebom, u šatorima i kontejnerima.

Navijači ogorčeni

Katar nema ni dovoljno mjesta ni za goste zato i spavaju u kontejnerima i šatorima. Cijena noćenja u šatoru na otvorenom, samo s madracem za spavanje, iznosi nevjerojatnih 100 dolara po noći.

 

Ako više volite luksuz onda je za vas kontejner. Kontejneri koji su također usred pustinje izgledaju nešto bolje, dobit ćete i prostor gdje možete ostaviti svoje stvari, ormarić i još neke sitnice. No, taj užitak košta 200 dolara po noći,

Apsolutno ništa se zna te nikome nije jasno kako će doći stadiona. Trebamo biti strpljivi jer uskoro nam kreće i taj Mundijal pa da vidimo na što će ličiti.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.