Foto: GuliverImage/ilustracija

Veliki skandal u Srbiji, ovo baš nitko nije očekivao

Autor: GIŠ

Do sad smo na različite načine vidjeli sportaše kako protestiraju tijekom službenih natjecanja zbog neke nepravde koja im je navodno nanesena, ali nogometašice Spartaka iz Subotice otišle su i korak daje u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Naime, na teren pred početak utakmice izašlo je samo sedam igračica Spartaka, što je po pravilima dovoljno da se utakmica održi, no nakon što se u prvoj sekundi ozlijedila jedna od igračica kluba iz Subotice, a nije bilo zamjena na klupi, sudac nije mogao napraviti ništa drugo već odsvirati kraj utakmice.

Na kraju Crvena zvezda je pobijedila rezultatom 3:0 i tako osvojila Kup Srbije, a kako su već prije osigurale naslov, nogometašice kluba iz Beograda osvojile su duplu krunu, ali ako pitate igračice Spartaka, ne baš na čisti način.

Krađa prvenstva

Razlog cijelom igrokazu sa sedam igračica i ozljedom je poruka Spartaka iz Subotice kako bi iskazale ogorčenje prema Crvenoj zvezdi i Nogometnom savezu Srbije, koji su po njima ‘oteli’ naslov prvaka njihovom klubu.

“Spartak je dobio odluku Sportskog arbitražnog suda (CAS) iz Lausannea, nažalost na štetu našeg kluba. Crvena Zvezda, njihova predsjednica kao i potpredsjednica NSS-a su uspjele u namjerama koje su zacrtale – otele su Spartaku za zelenim stolom potpuno zasluženo osvojenu titulu na terenu. Oteta titula će zasigurno biti predmet preispitivanja mnogih stvari u NSS-u i društvu”, napisali su iz Spartaka.




I tako nakon nekoliko dana igralo se finale Kupa Srbije i Spartak je odlučio na takav način prosvjedovati protiv ‘krađe’, no za vjerovati je kako niti taj potez kluba iz Subotice neće proći nekažnjeno od strane nadležnih u našem istočnom susjedstvu.

Mariju je nogometaš silovao u vikendici i uništio si karijeru, a moćnik ga je dokrajčio




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.