QUASI VIDEO Berlin/Guliver Image

Španjolci napisali jedinu pravu istinu o Luki Modriću: ‘Nismo svi isti’

Autor: Dnevno GIŠ

Luka Modrić sigurno je nogometaš s najmanje, kako bi se reklo ‘hatera’, a čak i oni mediji u Španjolskoj koji znaju sipati teške optužbe protiv Hrvata, sada su stali na stranu dokapetana Reala i podsjetili, ‘Modrić je legenda i osvajač Zlatne lopte’.

AS je tako pokušao objasniti kakav status ima Luka među navijačima Reala, ali i u samom klubu te su napislai kako ‘Modrić uživa u nekim privilegijama u Madridu, a najbolja je ta što u klubu svi to dobro razumiju’, ili bi barem tako trebalo biti.

Carlo Ancelotti isto izjavljuje kako mu je teško Modrića ostaviti na klupi za pričuve i jadikuje kako ga sve to pogađa, ali činjenica je kako Luka igra puno manje nego što bi želio i mogao.

Sve objasnio




“Nismo svi isti, tako je i u nogometu, čak i ako igrači nose isti dres i bore se za isti grb. Ako čitamo između redova, ono što je nedavno rekao Carlo Ancelotti to potvrđuje. Nemaju svi njegovi dečki jednaki status. On kao trener ne može tretirati Luku Modrića na isti način kao druge igrače”, napisao je kolumnist AS-a Federic Hermel, nakon što je procurila informacija o predaji Modrićevog broja 10.

“Vrlo je jednostavno. Modrić je legenda i osvajač Zlatne lopte. Njega Ancelotti neće slati na zagrijavanje ako neće ući u igru. I to ima svakog smisla. Carlu nije jednostavno što Modrića mora ostavljati na klupi. Brine o mnogo detalja i ne želi uvrijediti Modrića i njegovu prekrasnu karijeru u Realu. Modrić uživa u nekim privilegijama u Madridu, a najbolja je ta što u klubu svi to dobro razumiju”, napisao je Španjolac.

Koju će sudbinu Modrića sam za sebe izabrati zna samo on, ali kako je Luka puno puta naglašavao, njegova jedina želja je Real Madrid, a i Kraljevsk klub zna kolko mu znači njegova legendarna desetka.




Nesretni Branko umro je u opkoljenom gradu od Srba, a pogurao je Jugoslaviju u centar svijeta

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.