Foto: Damir Krajac/CROPIX

Pogledajte kako je Ristovski ‘spasio’ dječaka i još jednom oduševio modri puk

Autor: I.L.

Nogometaši Dinama su s 1:0 pobijedili Varaždin i tako bar privremeno preuzeli vrh SuperSport HNL-a. Jedini gol na utakmici djelo je Gabrijela Vidovića, a gol je dosta podsjetio na golove kakve je zabijao Mislav Oršić.

Nakon posljednjeg zvižduka suca Bela krenulo je veselje na stadionu u Varaždinu, ali ubrzo se atmosfera od pozitivne pretvorila u negativnu na tribinama.

Bilo je to pomalo neobično jer je tijekom cijele utakmice sve bilo uredu, ali onda je pogled na teren otkrio razlog. Jedan dječak je krenuo prema igračima Dinama, ali ga je zaštitar uhvatio, međutim ubrzo je zaštitara uhvatio Stefan Ristovski.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dinamova Priča (@dinamovaprica)




Miljenik navijača

Bek Dinama je shvatio što se događa i brže-bolje došao do zaštitara i ”preoteo” dječaka koji je s igračima Modrih proslavio osmo slavlje u nizu. Dječak je tako dobio uspomenu za cijeli život.

Već od prije je poznato da je Ristovski miljenik navijača Dinama. Zbog svoje srčanosti koje pokazuje na terenu, ali i proslave velikih pobjeda. Pamti se i njegov “let” među BBB nakon pobjede protiv Hajduka kada je poveo navijanje.




Ristovski je u Dinamo doašao u zimu 2021. iz Sportinga i ubrzo postao nezamjenjiv. Dinamo sada ima bod više od Rijeke, ali Rijeka svoju utakmicu igra sutra protiv Gorice.

Udaraju ga, to ovaj Vatreni ne zaslužuje: Neka im se osveti na najbolniji način

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.