Foto: Tom Dubravec / CROPIX

O Perišiću i Livaji kruže za navijače Hajduka bolne glasine

Autor: I.L.

Iza Hajduka je još jedna sezona za zaborav. Momčad s Poljuda raspala se nakon dva poraza od Dinama na Poljudu, a i uprava kluba koja se od tada u potpunosti promijenila. Sezona je gotova, a Hajduk još nema trenera za iduću.

Nisu u Hajduku ni sigurni tko će ostati u klubu. Puno se priča o odlascima Livaje i Perišića. Livajina želja za titulom je neupitna te je dobar dio proljeća igrao pod inekcijama. Trebao se vratiti protiv Istre, ali to se nije dogodilo što su mu navijači jako zamjerili jer je u vrijeme utakmice viđen na padelu.

Sve se više spominje njegov odlazak u Grčku i to u AEK, klub gdje je ostavio veliki trag. Livaji je 30 godina te je još puno dobrog nogometa ispred njega, a bit će zanimljivo ovo ljeto po pitanju njega.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Kalinić kao direktor

Što se tiče Perišića glavna priča koja se spominje je da će legendarni vatreni na Poljudu ostati do kraja kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Iako ono što najviše ima smisla da će Perišić i slijedeće sezone nositi dres Hajduka  pogotovo ako novi sportski direktor postane Nikola Kalinić.

Upravo je Kalinić prvi favorit za tu poziciju zbog svojih brojnih nogometnih veza i karijere. Podsjetimo, Kalinić je u karijeri igrao za: Blackburn, Dnipro, Fiorentinu, Milan, Atletico Madrid, Romu i Veronu.

Prema svemu sudeći pred Hajdukom je jedno jako zanimljivo ljeto u koje ulaze s puno nepoznanica. Nema sumnje da će u prvom planu biti zadržati Livaju i Perišića jer radi se ipak o najvećim i najboljim zvijezdama kluba.

Evo sastava za veliko finale: Veliko iznenađenje u momčadi, ovo nitko nije očekivao







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.