Foto: Vlado Kos / CROPIX

Mladi vatreni se oprostili od Europskog prvenstva bez pobjede: Nije išlo protiv Walesa

Autor: I.L.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina oprostila se od Europskog prvenstva na Cipru remijem 1:1 protiv Walesa i tako turnir zaključila bez pobjede, ali i bez poraza.

Mladi Vatreni poveli su čudesnim golom mladog Hajdukovca, Brune Durdova. Zabio je direktno iz kornera i donio prednost Hrvatskoj koja je nažalost trajala prekratko.

U 32. minuti 1:1 je nakon slobodnog udaraca.  Allen je postavio loptu na 20-tak metara od gola iskosa, a Rajić nije dobro postavio živi zid i Allen je smjestio loptu u mrežu uz bližu stativu. Bio je Rajić blizu, ali nije uspio.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatske mlade nogometne reprezentacije (@hns.youth)




Potop Danske, ali i prolaz

Do kraja susreta nismo gledali lijep nogomet. Hrvatskoj je trebala pobjeda, ali Wales se pokazao kao čvrst i jak suparnik te su na kraju uzeli bod što im je i jedini na turniru kao što im je i jedini gol.

U drugoj utakmici skupine Austrija je potopila Dansku s 4:0 i tako sa sedam bodova ide dalje. Danska ide kao druga s četiri boda. Hrvatska je odigrala tri remija.




Podsjetimo, reprezentaciju je Budimir preuzeo nakon što je Jarni smijenjen nakon izjava o Betisu u veljači. Budimir je prošle godine juniore Hajduka odveo do finala Lige prvaka.

Dinamov ‘svetac’ emotivno o proslavi: ‘Klub se sinkronizirao s navijačima, bili su tu kad je bilo najteže’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.