AP Photo/Thanassis Stavrakis/Guliver Image

Marca je objavila veliku vijest: ‘Modrić je pristao’

Autor: Ivan Lukač

Već polako možemo reći da je gotovo i da Luka Modrić gotovo sigurno ostaje u Real Madridu i slijedeće sezone. Informaciju je potvrdila i španjolska Marca koja ima najpouzdanije izvore iz kluba.

Marca u svojem tekstu donosi kako je s ovim raspletom zadovoljan i Carlo Ancelotti koji je jučer ostao bez Tonija Kroosa za sljedeću sezonu jer se Nijemac odlučio umiroviti nakon Europskog prvenstva.

Ono čime je Marca potpuno iznenadila je informacijom da Modrić ima jednu želju koja bi mogla oduševiti sve one čija njegova nogometna genijalnost oduševljava već godinama. Naime, Marca tvrdi da je Modriću cilj umiroviti se na Svjetskom prvenstvu 2026. kada će imati gotovo 41. godinu.

AP Photo/Jose Breton / Guliver Image

Brojni rekordi

“Osjeća se moćno i samo je jedna stvar koju voli više od nošenja dresa Reala, a to je onaj s hrvatskom šahovnicom, u kojoj je osvojio svjetsko srebro i broncu te srebro u Ligi nacija”, piše madridski list.

Bila bi to prava senzacija jer Modrić bi postao jedan od najstarijih koji je ikada zaigrao na Mundijalu. Rekord drži egipatski golman El Hadary dok od igrača u “polju” najstariji je Roger Milla koji je za Kamerun igrao s 42. godine.

Osim toga teško bi bilo izbrojati sve rekorde koji bi Modrić potencijalno srušio i na klupskoj, ali i na reprezentativnoj razini. Bilo kako bilo maestra ćemo gledati bar još jednu godinu.

BBB-i sve iznenadili uoči derbija na Rujevici, ovakav potez u Hrvatskoj se ne pamti







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.