AP Photo/Jose Breton/Gulliver Image

Luka Modrić zatražio sastanak s Ancelotttijem i sve mu rekao u lice

Autor: Dnevno GIŠ

Naš najbolji, a ako ne to onda sigurno najpoznatiji nogometaš svih vremena Luka Modrić, ima jako tešku godinu u Realu, u kojem zadnjih utakmica ima mali ili skoro nikakvu minutažu na terenu. što očito jako frustrira Luku pa je odlučio porazgovarati s Carlom Ancelottijem.

Kako pišu španjolski mediji, Modrić je nezadovoljan svojim statusom zatražio sastanak s Don Carlom, kojem je rekao sve što ga tišti i najavio što očekuje od ostatka sezone u Realu.

Podsjetimo, Ancelotti i uprava Reala ovu godinu označili su kao prijelomnu oko postavljanja mladih igrača u vodeće uloge, što je dovelo senatore Reala, poput Modrića ili Krossa u nezavidnu situaciju.

Rekao mu sve

Mediji s Pirinejskog poluotoka pišu kako je Modrić navodno odradio svoj sastanak s Ancelottijem i rekao mu kako očekuje veću prisutnos na terenu do kraja sezone, u kojoj još uvijek može postati najtrofejniji igrač kluba u povijesti.




Modrić je još navodno Ancelottiju poručio kako se osjeća fizički potpuno spremnim odgovoriti na sve izazove koje stavi ispred njega pa sada treba čekati novu utakmicu Reala, koja je na rasporedu 10. veljače i to protiv najvećih protivnika ove sezone Girone na Santiago Bernabeu.

Priča o tome hoće li ili ne Modrić ostati u Realu čeka nas do kraja sezone, Real je i prošle godine s Lukom najkasnije potpisao ugovor na godinu dana, a kako će se stavri odigrati u ljeto, nemožemo niti pretpostaviti.

Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.