Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Kakav gospodski potez Brune Petkovića: Pogledajte što je napravio za malog navijača

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dinamo je jučer u infarktnoj završnici s 2:1 pobijedio Osijek i zadržao priključak za Hajdukom i Rijekom. Golove su postili Bulat i Vidović, a ono što je najviše obilježilo susret je povratak kapetana Brune Petkovića.

Dinamo je s njim odmah izgledao bolje, a pokazao je da nije još sto posto, ali je dovoljno dobar da čini razliku. Navijačima je uoči utakmice zapeo za oko jedan detalj.

Dogodilo se to pri samo izlasku na teren. Kako tradicija nalaže igrači su na teren izašli s djecom držeći ih za ruke. Međutim, kapetan Dinama je za ruke držao dječaka koji je ostao u sjećanju navijačima Dinama.

Čestitka

Naime, riječ je o dječaku Benjaminu koji je prije dva mjeseca zabio gol iz slobodnog udaraca za svoj klub NK Studentski grad u kategoriji (limači 2014.) Nakon gola je povukao dres prema gore, a ispod na majici je pisalo: “Petko sretan rođendan.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Kapetan Dinama mu nije ostao dužan. Prvo je podijelio njegovu proslavu na svom instagramu uz opis: “Hvala svima na čestitkama, a pogotovo Benjaminu” , a sada je otišao korak dalje.




 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dinamo Zagreb Fan Page (@dinamo_fanpage1986)

Upravo je Benjamin bio dječak kojeg je Petković sinoć držao za ruku u svom povratku nakon ozljede koju je zadobio tijekom derbija s Hajdukom. Možemo reći da je Benjamin donio sreću.

Hajduk nastavlja lov na naslov: Veliko slavlje u Puli, ali nažalost suđenje ponovno u prvom planu

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.