Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Čak tri igrača Hajduka mogli bi propustiti ključne utakmice zbog kartona

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hajduk i Dinamo će na Poljudu odigrati 28. kolo Supersport HNL-a. Najveći derbi hrvatskog nogometa i sporta općenito imat će posebnu težinu jer obje momčadi love Rijeku i svaki kiks bi ih skupo koštao. Uz to već četiri dana kasnije igra se polufinale kupa.

Hajduku odmah iza toga slijede još dva teška okršaja – s Rijekom na Rujevici i s Osijekom u Splitu. U kontekstu susreta s Rijekom, Bijele posebno plaši činjenica da nekolicini ključnih igrača prijeti neigranje zbog suspenzije.

Mihael Žaper je ozlijeđen pa njegova dva žuta kartona neće igrati ulogu, ali u opasnosti su i Niko Sigur, Zvonimir Šarlija te Rokas Pukštas.  Sva tri vrlo bitna prvotimca.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Borba za naslov

S druge strane, Rijeka za vikend igra u Zagrebu protiv Rudeša, a posebno oprezni moraju biti Emmanuel Banda, Bruno Bogojević, Danilo Veiga, Emir Dilaver, Niko Galešić, Bruno Goda, Veldin Hodža, Franjo Ivanović, Nediljko Labrović i Lindon Selahi.

Rijeka ima manje problema s ozljedama od Hajduka pa će njima biti lakše pronaći zamjene u samoj momčadi dok Hajduku osim Žašera nema: Uremovića, Brekala, Melnjaka, Moufi…

Na tablici Rijeka ima 59 bodova, Hajduk 55, Dinamo 54 s tim da Dinamo ima utakmicu manje protiv Varaždina koja će se održati 17.4. na Maksimiru. Rijeka u polufinalu kupa igra protiv Lokomotive.

Bosna ‘mrzi’ Hrvatsku, ovo što smo im oteli nikad nam neće zaboraviti







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.