Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Ništa od Barišića kao predsjedničkog kandidata? Poznato kako bi se trebao birati čelnik Dinama

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Održana je redovna sjednica Izvršnog odbora Dinama. Na sastanku koji je trajao oko dva i pol sata razgovaralo se o nekolicini tema, od nadolazećih izbora za Skupštinu, kao i financijskom stanju kluba i ‘slučaju Brekalo‘.

Što se financija tiče, donesen je zaključak da Dinamo nema financijskih poteškoća, te će platiti i porez na dobit što bi trebao biti dokaz o novčanoj stabilnosti Modrih.

Nadalje, Dragutin Kamenski nije podnio ostavku na mjesto u Izvršnom odboru iako su postojale takve naznake. Nakon sjednice je Izvršnog odbora je poručio kako neće biti predsjednički kandidat niti na jednoj listi izbora za skupštinu.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Barišić neće biti nositelj liste?

A kandidatura predsjednika Mirka Barišića kao predsjedničkog kandidata Izvršnog odbora na Skupštini nije urezana u kamenu i prema najnovijim informacijama nositelja liste neće niti biti.

Do 15.veljače mora biti pripremljen popis od najviše 100 kandidata za tu listu, od kojih će tajnim glasanjem biti izabrano 35 ljudi na sjednici Izvršnog odbora 2. ožujka. Tada bi se između 35 osoba trebao izabrati predsjednički kandidat.

I na kraju je podržana odluka Uprave u ‘slučaju Brekalo’, te je donesen zaključak da se ne smije dopuštati blaćenje kluba u javnosti zbog privatnih interesa. Pala je odluka da se ubuduće slične situacije moraju bolje medijski iskomunicirati.

Nesretni Branko umro je u opkoljenom gradu od Srba, a pogurao je Jugoslaviju u centar svijeta




 




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.