screenshot/ Instagram

Modriću osvanula čudna poruka na njegovoj kući koju su Srbi razrušili

Autor: P.V.

Luka Modrić maksimalno je fokusiran na finale Lige prvaka i na predstojeći Euro, no možda mu je u fokusu i njegova kuća u okolici Zadra, ako je to njega došla zaimljiva poruka…

Naime, na društvenim mrežama počela se dijeliti fotografija s rodne kuće Luke Modrića u Zatonu Obrovačkom: “Luka, jesi li spreman obnoviti svoju didovinu?” napisao je nepoznati autor.

No to nije sve, priložio je i svoj broj mobitela. Nije poznato radi li se o ozbiljnoj poslovnoj ponudi i reklami ili običnoj šali. Kuća je razrušena i napuštena godinama. Odmah uz kuću se nalazi znak koji upozorava na to da područje još uvijek nije razminirana.




Zanimljiva poruka

Inače, ta kuća je postala poznata i po tome što je u njoj ubijen djed hrvatskog kapetana (stradao u srpskoj agresiji), po kojem je jedan od najboljih veznjaka u povijesti i dobio ime.

Luka Modrić daleko je od ovih krajeva, njega na Otoku čeka borba za još jedan grandiozan trofej u ionako impresivnoj karijeri. Ali ne sumnjamo da će ova poruka pronaći način da dođe do njega, svakako neuobičajena poslovna ponuda…




 

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.