Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Jakirović nakon Gorice najavio nova pojačanja: ‘Prvo moraju proći liječnički pregled’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dinamo je nakon dugo vremena konačno odigrao utakmicu bez stresa koja je lijepo izgledala. Navijači su sretni jer je momčad konačno izgledala gledljivo.

“Jako sam zadovoljan, držali smo se plana i sve kontrolirali. Dali smo dva lijepa gola, mogli smo i još, ali Banić je bio razlog zašto nismo. Izdominirali smo. Sviđa mi se reakcija igrača, pokušavali smo promijeniti neke stvari koje nisu bile dobre u zadnje dvije utakmice” rekao je Jakirović.

Dotaknuo se Ogiware koji je debitirao: “Jako dobro sam ga doživio, došao je iz velikog kluba u Japanu gdje je isto veliki pritisak. Znali smo što dovodimo, igrao je dobro, ima puno sprinteva i centaršuta, pomoći će nam u nastavku sezone.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Nova pojačanja

Komentirao je pojačanja: “Prvo moraju proći liječnički pregled, ha, ha. Normalno je to, da ne potpišemo mačka u vreći. S Kouaom još nije gotovo koliko znam, radimo neki model s Metzom u smislu broja nastupa, da ga toliko plaćamo. Tražimo stopera jer su nam Šutalo i Perić u problemu. Imamo sada Perkovića, Živkovića i Bernauera jer je Theophile dobio treći žuti karton. Dovest ćemo pojačanja, a ne reda radi. Rukavina? S nama je, još traje prijelazni rok, napravit ćemo najbolje za njega. Kent? On je u Fenerbahčeu.”

Kratko se osvrnuo na Betis: “Betis? Nisam ih ni pogledao. Čeka nas Lokomotiva, pa vidjeli ste što su nam napravili prije nekoliko dana. I dečki će tu imati veći motiv. Hajduk? Rijeka? Ma ja pratim sve, nitko ne briljira, kod svih ima puno praznog hoda, vidi se pritisak. Ali bitne su samo pobjede. Tko bude mentalno jak, tko može izdržati pritisak okoline i javnosti, taj će biti prvi.”

Trener Gorice Dinko Jeličić komentirao je utrku za naslov: “Najiskrenije, čini mi se da je Rijeka u najboljoj poziciji. Imaju najmanji pritisak, Dinamu je svaka utakmica pritisak. Da smo im mi danas primjerice uzeli bod, u Maksimiru bi bio potres. I u Splitu su velika očekivanja, stigla su velika pojačanja, svaki negativan rezultat im stvara muke. Rijeka uz sav svoj potencijal je dovođenjem Marića pokazala ambiciju. Na ovakvim utakmicama se osvajaju prvenstva.”




Pogledajte poruku Boysa za Andya Baru: ‘Dosta je menadžerskog reketa’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.