AP Photo/Louise Delmotte / Guliver Image

Haaland se divi Novaku Đokoviću, ovakve riječi nitko nije očekivao

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Po mnogima trenutno najbolji napadač svijeta Erling Haaland otvoreno je priznao da mu je idol izvan nogometnih okvira najbolji tenisač svijeta Novak Đoković. Govorio je norveški napadač u klupskom podcastu, a za srpskog tenisača imao je same riječi hvale.

“Volim Novaka, mislim da je dobar, sebi dosljedan i da je ostvario toliko nevjerojatnih stvari, a došao je niotkuda, iz svoje zemlje Srbije. Tako da, odabrat ću Đokovića”, rekao je Haaland.

Norveški stroj za golove, kako su ga prozvali, prošle je sezone vodio Manchester City do naslova u Premier ligi i Ligi prvaka sa čak 52 postignuta gola u 53 utakmice. Pritom je zabio 36 golova u 35 odigranih susreta u Premier ligi, a 12 golova u 11 utakmica u Ligi prvaka.




Vratio se nakon ozljede

Mnogi smatraju da je FIFA-ina nagrada za najboljeg nogometaša godine trebala pripasti upravo njemu, a ne Lionelu Messiju koji ju je ponio po treći put u karijeri.

Haaland kao jednu od najvećih Đokovićevih vrlina vidi njegovu mentalnu snagu. “Ako pričamo o mentalnoj tvrđavi, to je onda Haaland”, dodao je voditelj klupskog podcasta, a s takvom se konstatacijom složio sam Haaland.

Erling Haaland i Mohamed Salah ove sezone predvode najbolje strijelce Premier lige sa 14 golova svaki, ali valja reći da je norveški napadač propustio pet ligaških kola zbog ozljede stopala. Vratio se u posljednje dvije utakmice protiv Burnleyja i Brentforda, a posljednji gol za ‘Građane’ zabio je još protiv Leipziga u Ligi prvaka koncem studenog prošle godine.




Kako je supruga nogometaša i kći generala JNA ‘otela’ Hrvatskoj Jadran: ‘Vidiš li to lijepo srpsko more’

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.