Guliver image

GURADIOLA NADMUDRIO SVOG UČENIKA U UTAKMICI SEZONE: Arsenal potpuno nemoćan, City napravio važan korak ka naslovu

Autor: Ivan Lukač

S velikim očekivanjem gledalo se na derbi između Manchester Citya i Arsenala na Etihadu. Dvije vodeće ekipe u utakmici koja će odrediti (možda) prvaka.

Dvoboj Guardiole i njegovog učenika Artete otišao je na stranu učitelja. Guardiolin City je s 4:1 slavio i tako napravio veliki korak prema obrani naslova prvaka Engleske.

“Građani” su poveli u 7. minuti Strijelac je bio Kevin de Bruyne. Vukao je loptu od sredine igrališta i zatim s 20-ak metara preciznim udarcem načeo mrežu.

Dvije utakmice manje

Krajem prvog djela John Stones je visoko skočio i donio prednost od 2:0. Nije City stao ni u drugom djelu. De Bruyne je drugi put zabio a asistenciju Haalanda i riješio pitanje pobjednika.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Manchester City (@mancity)

Arsenal je kasno zabio. u 86 minuti Holding je smanjio prednost. Ako ste mislili da Haaland nije zabio e pa prevarili ste se. U petoj minuti sudačke nadoknade uposlio ga je Phil Foden, a Norvežanin je bez problema postavio konačnih 4:1.




Iako je Arsenal i dalje na prvom mjestu s dva boda više, City je odigrao dvije utakmice manje te ako u njima dođe do pobjeda, pobjeći će klubu iz Londona na četiri boda prednosti.

Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.