Foto: Bill Konstantopoulos/ INTIMEsports / CROPIX

Dinamovi navijači traže od Zajeca smjenu Jakirovića, ali jasno je zašto on to neće napraviti

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Lavine nezadovoljnih komentara preplavile su sinoć društvene mreže nakon teškog stradavanja Dinama u Solunu protiv PAOK-a. Hrvatski prvak poražen je s 5:1, tako je ispao iz Europe, a brojni nezadovoljni navijači zazivaju odlazak trenera Sergeja Jakirovića.

“Jakiroviću daj si sam otkaz…Ajde što ste izgubili, ne možeš sve pobijediti, ali što ste im skinuli gaće od početka utakmice i us**li se, može vas sram bit!…Sramite se skinite dresove!!! Jakire odlazi…Jakiroviću, ako ti ne daju otkaz daj za dobrobit kluba ostavku…Dajte više Jakiroviću tih pola miljuna eura odštete i zbogom!…”, samo su neki od nezadovoljnih komentara navijača Dinama nakon utakmice.

A zajednički nazivnik u brojnim komentarima upravo je trener Dinama, kojeg navijači smatraju najodgovornijim za rezultatski potop u Grčkoj. Traže od novog predsjednika Velimira Zajeca da ga smijeni.

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Bez ovlasti

A činjenica je da Zajec, koji je nedavno na predsjedničkim izborima kluba pobijedio Mirka Barišića ne može smijeniti Jakirovića sve i da hoće. Razlog je klupski statut, jer za to jednostavno nema ovlasti.

Naime, prema klupskom statutu o sudbini trenera odlučuju članovi uprave, a njih čine predsjednica Vlatka Peras, te Danijel Tomačić i Darko Podnar. Dok se ne promijene, oni su ti koji odlučuju o trenerovoj sudbini.

A inače Dinamo nakon debakla u Solunu u nedjelju na Kranjčevićevoj čeka gostovanje kod Rudeša i u toj će se utakmici protiv najslabije momčadi prvenstva pokušati vratiti na pobjedničke staze.

Zdravko je svoju bivšu ‘tajnicu’ počastio velikom plaćom, sad svima zadaje glavobolje







Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.