Screenshot/YouTube

Dalić neočekivano prozvao Livaju, evo što je povod za ovakvu reakciju

Autor: P.V.

Polako odbrojavamo do Eura i sve oči uskoro sele prema Njemačkoj. O hrvatskoj reprezentaciji i o nekim događajima oglasio se i Zlatko Dalić, koji je spomenuo odlazak Marka Livaje iz reprezentacije.

Podsjećamo, prošlo je već 7 mjeseci otkako je Marko Livaja objavio da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, a malo manje od godinu dana otkako je iz nje otišao.

Dakle, Livaja je u lipnju napustio pripreme Hrvatske pred Final Four Lige nacija nakon incidenta na treningu reprezentacije u Rijeci. Trening je bio nakratko prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koji ga nije prestajao vrijeđati. Sada je Livajin odlazak komentirao Zlatko Dalić.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Sve je rekao

“Dvije godine suradnje Marka Livaje i mene bilo je vrhunski. Žao mi je što je do toga došlo, donio je i dao važne golove za reprezentaciju, puno, puno dobrih stvari je donio. Ne mogu reći jednu jedinu riječ za njegovo vrijeme u reprezentaciji.”, rekao je i dodaje:

“Ono što se dogodilo u Rijeci, ja mislim da je to bila jedna velika igra složena od PR-a. Sve je to krenulo nakon Hrvatske i Walesa na Poljudu kad se Torcida vratila na utakmice. To nekome nije pasalo i velika se igra napravila iz ničega”, rekao je Dalić u razgovoru za Sportsku televiziju pa dodao:

“Po tom kriteriju da ti netko nešto s tribina viče, nitko ne bi bio u reprezentaciji. Da je ostao Marko s nama, možda bi osvojili Ligu nacija. To je bila njegova odluka. Ja sam tada rekao, a reći ću i sada, za hrvatsku reprezentaciju trpiš puno više. Meni je umro otac, ja sam drugi dan vodio reprezentaciju.”, rekao je i zaključuje:

“Ćorluki je razbijena glava, igrao je za reprezentaciju. Srni je umro otac, igrao je za reprezentaciju. Puno, puno gorih stvari se desi pa igraš za reprezentaciju, ali, kažem, njegova odluka i neću se puno na to vraćati.”




 




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.