Screenshot: Instagram/Donovan Salvato

‘UGRIZAO ME ZA TESTISE!’ Tužna i bolna priča, sve je eskaliralo brzo…

Autor: I.K.

Donovan Salvato, američki amaterski borac u mješovitim borilačkim vještinama, priveden je nakon što ga je cimer optužio za ugriz za testise poslije jedne svađe.

Čovjek koji optužuje zove se Abel Sosa, a tvrdi da je napadnut u Nashvilleu, dok je Salvata pokušao uvjeriti da bi morao otići s adrese na kojoj su živjeli zajedno jer nije bilo ugovora o najmu koji bi ga ondje zadržao. Sosi je pripadao prostor u kojem je živio s cimerom.

Po informacijama iz SAD-a, iz zapisnika koji je sastavila policija u Nashvilleu, Sosa je imao porezotinu od 6,35 centimetara na osjetljivom mjestu, a tu su bile i druge tjelesne posljedice svađe, s nekoliko modrica, natučenom glavom i natečenom usnicom.

Borac se brani

Nakon optužbe za ugriz, Salvato je u svoju obranu iznio da su se sporne ozljede možda dogodile dok su se on i Sosa hrvali po stanu i nekoliko puta udarili u različite predmete.

Nakon uhićenja, borac kojeg se optužuje za napad proveo je 12 sati u pritvoru u Nashvilleu.

Ozlijeđeni se javio na Facebooku

Abel Sosa, ozlijeđen u ovoj priči, oglasio se u objavi na Facebooku. Napisao je da priče koje on ima ne može doživjeti svatko, dodajući da bi možda mogao sve staviti u knjigu – jer tko se još može pohvaliti da ga je MMA borac ugrizao za testise, kao što on tvrdi?

 




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.