BIŠĆAN BLIZU PRIHVAĆANJA PONUDE! Evo koliko mu se nudi za najveći izazov u karijeri!

Autor: G.I.Š.

Iz Grčke je procurila vijest kako je za Bišćanove usluge zainteresiran jedan Grčki velikan. Interes da preuzme struku iskazao je PAOK koji mu nudi, kako se neslužbeno doznaje,  700.000 eura po sezoni.

Bišćana je navodno blizu potpisa a Grci tvrde da je samo pitanje dana, ako ne i sata kada će se to dogoditi.  PAOK će Bišćanu biti najveći izazov u karijeri, što zbog same tradicije i veličine kluba ali i poznatog temperamenta Grčkih navijača i vlasnika klubova.

Bišćan trenutno vodi hrvatsku U-21 nogometnu reprezentaciju, a navodno se svojim prijateljima povjerio kako bi želio ponovno preuzeti neki klub jer mu nedostaje svakodnevno vođenje ekipe.

Nakon velike igračke karijere Bišćan je izgradio i respektabilnu trenersku karijeru. Vodio je Rudeš koji je doveo do prve lige, a potom preuzeo ljubljansku Olimpiju s kojom je osvojio dvostruku krunu, pa onda i Rijeku s kojom je uzeo kup i bio doprvak.

Hajduk predstavio novi dres i dobio novu desetku: ‘Caktaš sad ima veliku konkurenciju’




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.