Foto: YouTube

Morski pas s jezivo velikim zubima i raljama zapeo na obali: Dramatična snimka kruži internetom

Autor: H.B.

H.B.

Dramatični prizori suočavanja s impozantnim mako morskim psom na plaži u Pensacoli, na Floridi, postali su viralni na internetu. Nazovimo ga incident, zabilježen u rujnu ove godine, prikazuje skupinu ljudi u plićaku kako se trude vratiti velikog mako morskog psa s golemim raljama i oštrim zubima.

Znanstvenici su očarani Izgubljenim gradom u dubinama oceana: Pogledajte kako izgleda ovo čudo

Zvijer je završila na obali nakon što je zalutala u opasno plitke vode, očito nesposobna vratiti se u dublje more. Morski pas je ležao na pijesku, mlatarao repom u očajničkom pokušaju da preživi, ali uzalud.

Snimka je viralna

Ipak, trojica hrabrih muškaraca odlučila su djelovati, svaki uhvativši kraj repa morskog psa i nastojeći ga povući natrag u ocean. No, velika težina životinje učinila je posao gotovo nemogućim, posebno s obzirom na to da bi jedan nepromišljeni korak mogao rezultirati napadom uznemirenog morskog psa. I zamalo jest. Snimka ovog događaja brzo je postala viralna i može je se vidjeti na brojnim društvenim mrežama i YouTubeu.




Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.