Screenshot/Youtube

Jeziva lutka ‘Chucky’ uhićena u bizarnoj policijskoj akciji: Više neće terorizirati i pljačkati ljude

Autor: Zlatko Govedić

Muškarac identificiran samo kao Carlos N. manipulirao je velikom lutkom Chuckyja poput trbuhozborca kako bi pljačkao ljude, objavila je policija u gradu Monclovi (Coahuila, Meksiko) u petak.

Crvenokosa lutka Chucky glavni je antagonist horor franšize Child’s Play. Prikazan je kao opaki serijski ubojica koji, dok krvari iz rane od vatrenog oružja, prenosi svoju dušu u lutku “Dobrog momka” i neprestano je pokušava prenijeti u ljudsko tijelo.

Poslije odlučuje prenijeti svoju dušu kroz brojna tijela lutaka (svako sa svojim sjećanjima) u pokušaju da preuzme svijet. Lik je postao jedna od najprepoznatljivijih ikona horora i više puta je spominjan u popularnoj kulturi.

Jezivi osmijeh tog kultnog lika plašio je generacije diljem svijeta pa doista nije pretjerano čudno da ga je netko upotrijebio kako bi prestrašio ljude i tražio novac.

Kada je policija upozorena da lutka Chucky napada ljude, policajci su poslani na mjesto događaja, gdje su naišli na muškarca koji je nosio veliku crvenokosu lutku koja je slučajno nosila pravi nož.

I muškarac i lutka privedeni su s lisicama na rukama, što se može vidjeti na fotografijama koje su potom obišle ​​društvene mreže.




DIJETA ZA ZAPOSLENE: Umjesto nezdrave ‘brze hrane’ odaberite zdrave obroke koje ćete lako spraviti, a držat će vas dovoljno sitima

Trbuhozborac Carlos N. bio je pozitivan i na testu na droge.




Budući da se policajka fotografirala s lutkom Chuckyjem te mu je, na sugestiju novinara, stavila lisice, trenutno se protiv nje vodi istraga zbog nedovoljno ozbiljnog shvaćanja posla.

Carlos N. je pušten pošto je proveo noć u zatvoru jer se njegovo djelo smatra tek prekršajem. Nije poznato što se potom dogodilo s Chuckyjem.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.