Foto: Instagram

Čovjek gurnuo ruku u mutnu vodu, a onda ga je zgrabio i povukao morski pas: Širi se napeta snimka

Autor: H.B.

Napeti videozapis širi se društvenim mrežama, a prikazuje zastrašujući napad morskog psa na ribolovca u močvarama Evergladesa na Floridi. Video je postao viralan nakon što je objavljen na Instagram profilu Florida Sportsmen prije nekoliko tjedana i skupio je na stotine tisuća pregleda.

Incident se dogodio tijekom ribolova u slanoj vodi, a u opisu objave na Instagramu opisano je što se dogodilo. “Svatko tko ribari u slanim vodama dobro je svjestan rastućeg problema s morskim psima, jer često povezuju zvuk motora čamaca i buku ribe na kraju užeta s laganim obrokom. Za to je potrebno samo nekoliko sekundi i trenutak nepažnje da se nađete u opasnoj situaciji”, stoji u opisu objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Florida Sportsman (@floridasportsmanmagazine)

Morali ga prebaciti u bolnicu

Riba je bila ulovljena, ali nakon što ju je ribolovac pustio, oprao je ruke u vodi, što je privuklo velikog morskog psa. Napad se dogodio iznenada i bez prethodnog upozorenja. Iako u vodi nije bilo tragova krvi, napad morskog psa na čovjeka imao je posljedice.




Ribolovac je odmah prebačen na obalu, gdje su čuvari parka pružili prvu pomoć. Nakon toga, helikopterom je prevezen u bolnicu gdje mu je pružena odgovarajuća medicinska njega.

(FOTO) Muškarac snimio dlakavo dvonožno stvorenje: ‘Uvjeren sam da je to Bigfoot’




Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.