Screenshot/Youtube

Bakica pokušala jastukom ugušiti supruga: Razlog ne može biti bizarniji

Autor: Zlatko Govedić

Bertha Yalter (71) iz North Miami Beacha (Florida, SAD) optužena je za napad i pokušaj ubojstva svog supruga s kojim je u braku 52 godine zbog razglednice koju je primio od žene iz Turske s kojom je izlazio prije šezdeset godina.

Prema policijskom izvješću, Yalter je pokušala ugušiti svog starijeg supruga jastukom. Napad se dogodio u njihovu stanu u kvartu Eastern Shores u North Miami Beachu. Vidno krhki muškarac zadobio je modrice i otvorene posjekotine na obje ruke i trbuhu, kao krvave rane od ugriza.

Bijesna žena se razljutila pošto joj je suprug priznao da je odgovorio na razglednicu svoje stare simpatije. Odvjetnik žene rekao je novinarima da to ne opravdava njezin nasilnički postupak te da su se stariji supružnici posvađali.

Bertha Yalter, Foto: Miami-Dade County Jail

Strašan incident

Iako priznaje da su posljedice napada bile teške, smatra da nije bilo potrebno optužiti je za pokušaj ubojstva.

S druge strane, državni odvjetnik objasnio je da je pokušaj gušenja jastukom kao zaista pokušaj ubojstva jer ga je taj čin mogao ugušiti i ubiti.

“Mislim da je također priznala da se i pomokrila po njemu. Stoga, mislim da ako pogledate cjelokupne okolnosti, ovo se čini više od samog gušenja”.

CRNA RUPA NAS NEĆE USISATI, ALI MOGLA BI NAS SPRŽITI? Ovo su nam najbliža svemirska čudovišta!




Nejasni detalji

Suprug Berthe Yalter trenutno se oporavlja od napada potaknutog njezinom ljubomorom i zapravo ju pokušava izvući iz zatvora. Unatoč njegovoj prvotnoj izjavi, sada je porekao da je gušen jastukom i tvrdi da je “u redu”.

Policija kaže da postoji videozapis incidenta koji će se koristiti kao dokaz kako bi se razjasnilo što se zapravo dogodilo.




Nije jasno je li Yalter još u zatvoru, ali čak i kada bude puštena, morat će se držati podalje od svog “iznimno krhkog” supruga prema sudskoj naredbi.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.