Foto: Nova TV

Zbog senzualne Karyni gledatelji zločesto o Bilmanu: ‘Kakav šok’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Odmah po završetku druge polufinale emisije showa Supertalent, društvene mreže su se užarile od komentiranja nastupa atraktivne Karyni Zubal, koja je izvela senzualan ples i od Davora Bilmana osvojila zlatni gumb koji ju je plasirao direktno u finale.

“Iako na pozornici ne izgleda tako, Karyna za sebe kaže da u privatnom životu nije ženstvena nego je “frajer”. Ima snažne mišićave ruke i ponekad misli da je se muškarci boje jer primjećuje da ne žele pričati s njom.  Svoju formu održava i jača vježbajući po dva-tri sata dnevno.

Foto: Nova TV

Zastrašujuće i impresivno

Iako bi voljela odmarati i uživati ne radeći ništa, treningom uspijeva okupirati misli. Naime, prije 12 godina je ostala bez oca koji joj je bio velika podrška, ali želi ga i dalje činiti ponosnim. Kroz polufinalni nastup željela je ispričati priču o životnim usponima i padovima”, navodi Nova TV. Cijeli nastup pogledajte OVDJE.

“Bilo je stvarno zastrašujuće i impresivno!”, pohvalio ju je Fabijan, a Maja je rekla da je nastup izgledao “fantastično, pomalo opasno, jako seksi”, a čak je priznala kako joj je pomalo žao što se nije okušala u plesu u čaši, na što joj je simpatična Karyni dobacila da će joj iznajmiti čašu.

Uz nju, u finale su prošle Emina Bajtarević, zlatni gumb voditelja showa, i devetogodišnja Ena Nižić.

Maja ‘podemonila’ zbog Hitne iz Rijeke: ‘Ste vi ludi? A Majko sveta više’




“Davore, svaka čast”

Osim žirija, ni gledatelji ne kriju oduševljenjem senzualno Karyni. No, osim komplimenata na račun njeno nastupa, krenule su šale i na Bilmanov račun. Naime, neki gledatelji aludiraju na to da Bilman “daje zlatni gumb samo ‘zgodnim natjecateljicama”.

“Priuštila nam je holivudskih glamuroznih pet minuta. Da čovjek ne svrne pogled s nje. Prekrasna točka i prekrasna mlada dama. Bilo je uživanje gledati je”, “Top topova”, “Savršena, zaslužuje pobjedu”, “Bravo Davore, svaka čast, ti znaš kad treba stisnuti Zlatni gumb”, “Kakav šok, Davor opet dao zlatni gumb zgodnoj ženi, hahaha”, neki su od komentara.




 

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.