fbpx
Puzzles

TEST OSOBNOSTI: Odaberite jedan simbol i doznat ćete što vam najviše nedostaje!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Izaberite jedan od ovih osam simbola, onaj koji vas najviše privlači. Tako ćete otkriti ono što vam trenutačno najviše nedostaje.

Švicarski psiholog Max Lischer, koji je inače svjetsku slavu stekao zahvaljujući testu s bojama, utvrdio je da postoji obrazac između emotivnog stanja čovjeka i njegove percepcije boje.


Odgovore pogledajte na dnu stranice.

x

x

x

x

x
x

x

x
x

x

x

x

x

x

1. Ljubav

Crvena boja predstavlja želju za pažnjom, uspjehom, nesavladivu težnju k svemu što vam budi emocije i što vam pruža ispunjen život. Potrebni su vam jaki dojmovi, kao i osoba koja bi mogla zadovoljiti tu vašu potrebu. Vjerojatno vam je upravo zato ovaj simbol privukao pozornost.

2. Vjera

Vama pod hitno treba ostvarenje neke želje. Praktično žudite za time. Nadate se da ćete što prije ovladati posebnim znanjima i snagom šarma, pred kojim nitko ne bi mogao odoljeti! Sada vam nedostaje nadahnuće, izvor na kojemu biste mogli pronaći nešto korisno za sebe.

3. Vječnost

Crna boja simbolizira želju za uklanjanjem svega što nas razdražuje. Vi želite promijeniti svoj život i pokušati ispraviti čak i ono što ne ovisi o vama. Kako se stalno vraćate nekim događajima iz prošlosti, stekli ste dojam da se vrtite ukrug. Lišavate se odmora, ne možete se prepustiti i prestati misliti o onome što vas muči, a upravo je to ono što vam je trenutačno neophodno.

4. Sila

Velika vam je želja riješiti se nekih problema. S nekima već dugo ne možete izaći na kraj. Sada vam je važno da dobijete priznanje i poštovanje, zato što osjećate da vam samo to može dati snage za daljnje funkcioniranje.

5. Sklad

Potrebno vam je da budete samouvjereniji na sve moguće načine! Međutim, također bi bilo u redu i kada biste poboljšali kakvoću života uopće. Volite učiti druge i želite se dopasti ljudima oko sebe. Upravo u ulozi učitelja postižete pravi sklad, prije svega s vama samima, a onda i s drugima.

6. Sreća

Vama je potreban odmor! Želite biti u ugodnom ozračju i uživati u emotivnom miru. Svaka vrsta sukoba oduzima vam snagu i energiju. Zato pred mnogim situacijama zatvarate oči. Vaša je glavna potreba da posvetite pažnju sami sebi te da se odmorite onako kako vama odgovara.

7. Tajna

Nalazite se u stanju sklada. Nema napetosti, osjećate se potrebnim. Otvoreni ste za nova osjećanja i produhovljene misli. Također, ljudima u svojoj okolini ne činite se jednostavnom osobom. Ostavljate dojam osobe koja zna neku tajnu, ali se ne žuri da je dijeli s drugima.

8. Pravda

Poklonite si nekoliko dana odmora da biste povratili snagu. Vi je ne želite dati sebe te se želite ograditi od svih utjecaja, kako se ne biste izlagali provokacijama. Pritom, već ste jako umorni i to je sve teže kontrolirati. Moguće je da ste sada iznimno opterećeni poslom ili učenjem.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.