Coventry Telegraph

SLOMLJENI SUPRUG: ‘Supruga je ostavila devetoro djece za ljubavnika iz Gambije!’

Autor: dnevno.hr

Prije nego što je odletjela u Afriku kako bi bila sa svojom novom ljubavi, Heidi nikada nije bila izvan države

Andy Hepworth tvrdi kako liječi svoje slomljeno srce, a uzrok je supruga Heidi, koja traži razvod, jer ističe kako je njena budućnost Mamadou Jallow, ljubavnik kojeg je pronašla preko Facebooka.

“Proživljava krizu srednjih godina. Počela je ići u teretanu, solarij, tetovirati se i nositi haljinice. Osoba kakvom je postala je užasna. A bila je divna i brižna majka. Sada kao da su vanzemaljci opsjeli njezino tijelo. Mozak joj je ispran i živi u svijetu mašte.”

Prije nego što je odletjela u Afriku kako bi bila sa svojom novom ljubavi, Heidi nikada nije bila izvan države.

“Nije riječ samo o aferi. Imali smo problema u našem braku. Zar žena nakon razilaženja ne može ući u novu vezu?”, izjavila je Heidi.

Andy i Heidi zajedno su bili pune 23 godine. Heidi je imala troje djece iz prethodne veze, koje je Andy odgajao kao svoju djecu, a kasnije su dobili još šestero djece.

“Prije pet godina ja sam se iselio iz kuće, no shvatio sam da joj se želim vratiti i ona me primila. Nakon toga smo se odlučili vjenčati” ispričao je Andy.

U ožujku je primjetio prvu promjenu: “Počela se više šminkati i nositi haljine. To jednostavno nije bila ona. Počela je izlaziti s prijateljima i cijelo vrijeme bila je na mobitelu. Na Facebooku ima čudne prijatelje, muškarce iz Afrike i Azije. Mene je blokirala”, izjavio je.




Kada ju je upitao ima li drugog, porekla je.

“Nisam mislio da me vara no pitao sam se što se događa. Nakon svađa dva puta je odlazila od kuće, a u periodu kada je bila doma, našao sam poruke od Mamadoua na računalu. Osjećao sam se kao da mi je netko iščupao srce. Volio sam je”, zaključio je Andy.

Heidi naglašava kako je Mamadou, koji je iz Gambije, sigurno ne iskorištava kako bi dobio britansku putovnicu.




“Moj i Andyjev brak je gotov. Sada sam sretna. Nisam mogla upoznati boljeg čovjeka”, kazala je Heidi.

Andy joj najviše zamjera što je napustila njihovu najmlađu djecu u dobi od pet, devet i 11 godina.

“Brižna majka nikad ne bi pobjegla u Afriku s novim dečkom”, gorko je ustvrdio.

Heidi inzistira kako nije napustila djecu. “Svakog dana razgovaramo preko video-poziva. Teško nam je, ali razumiju. Nisam sigurna hoću li se preseliti, no mogu zamisliti budućnost sa svojom djecom ovdje”, zaključila je Heidi.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.