Screenshot/Twitter

RAZOTKRIVEN SKANDAL: Ministar zdravstva lažirao cijepljenje! Umjesto vlastite unuke, doveo tuđe dijete

Autor: ZG/Dnevno.hr

Sjevernomakedonski ministar zdravstva Venko Filipčev izjavio je u intervjuu za Radio “Slobodna Europa” da je cijepljenje njegove unuke bilo usmjereno na uvjeravanje građana da su cjepiva sigurna, ali da je ona još mala i da se ne može cijepiti MMR cjepivom pa je zato umjesto nje doveo drugo dijete koje nije njegova unuka.

“Uvijek je dobro pokazati osobnim primjerom da je nešto točno, da je nešto pravi korak i da je nešto prava politika. I u tom pravcu je snimljeno cijepljenje moje male unuke, koja je još jako mala i ne može se cijepiti protiv MMR, ali je najava bila da mi, kao zdravstvene vlasti, uvjeravamo sve građane, roditelje male djece da su cjepiva sigurna. Proces cijepljenja apsolutno je siguran, to je prava investicija u zdravlje djece”, rekao je Filipčev.

Javnost u Sjevernoj Makedoniji uznemirena je te pita čije je to dijete ministar “podmetnuo” za cijepljenje.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.