Zaboravite obične dijete – Liposukcijska prehrana klinički dokazano skida kilograme!

Autor: D.R.

Hrvati su službeno najdeblji narod u Europskoj uniji. Naša zemlja ima najveću stopu pretilosti među odraslim muškarcima u zemljama EU, službene su statistike Europske zdravstvene ankete koje je objavio Hrvatski zavod za javno zdravlje. Pretilost je jedna od najvećih briga na području javnog zdravlja u 21. stoljeću, a tu kroničnu bolest na globalnoj razini ima 700 milijuna odraslih osoba. Brojna istraživanja su potvrdila da je pretilost faktor rizika za razvijanje teške kliničke slike kod oboljenja virusom Covid-19. Rješenje problema pretilosti je u promjenama prehrambenih navika koje svatko od nas mora napraviti kako bi reducirao svoju tjelesnu masu i sačuvao svoje zdravlje.

Klinički ispitana dijeta – efikasna i sigurna!

Među najpoularnije metode mršavljenja na našim prostorima spada Liposukcijska prehrana koja, kako tvrdi autor ove dijete, klinički dokazano skida kilograme i to u vrlo kratkom vremenu: “Uz pomoć Liposukcijske prehrane ne morate biti gladni i mjesecima čekati rezultate dijete, smršavit ćete u samo dva tjedna” za naš portal objašnjava Kenan Mandra. Tajna je u biljnim vlaknima konjac glucomannan koja prema tvrdnjama Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) doprinose mršavljenju tako da stvaraju osjećaj sitosti. Protokol za mršavljenje Liposukcijska prehrana uključuje i aminokiseline koje čuvaju mišićnu masu i pokreću metaboličke procese pretvaranja masti u energiju dok namirnice koje spadaju u mediteransku prehranu osiguravaju druge nutritivne potrebe. Ova metoda je klinički ispitivana u Moskvi na Institutu za biotehnološka ispitivanja – Klinici za mršavljenje (Klinika ФГБУН Moskva) pri Ministarstvu zdravstva Ruske Federacije. Rezultati kliničkog ispitivanja dvotjednog protokola su pokazali smanjenje masnih rezervi za 9,2 posto, potpuno očuvanje mišićne mase uz siguran gubitak tjelesne mase od 5 do 11 kg. Klinika ФГБУН je osim potvrde efikasnosti i sigurnosti, dala i službene preporuke za korištenje ove metode mršavljenja.

Mršavljenje uživo pred TV kamerama

Mnogi poznati su se pohvalili rezultatima ove metode, na pretraživačima se mogu naći imena poput Jennifer Aniston ili Monica Bellucci, ali i Kolinda Grabar Kitarović, Dalibor Petko, Marko Pecotić Peco, Pero Galić, Neven Ciganović, Ljiljana Vinković, Barbara Vicković, Dijana Hunić, Sanja Doležal, Suzi Josipović i brojni drugi. Prema podacima International Healtha u proteklih nekoliko godina, ovu metodu je isprobalo preko 30.000 Hrvata. Zanimljivo je da su autori ove dijete toliko sigurni u njezinu efikasnost da su putem brojnih TV emisija uživo mjerili kandidate koji su pred TV kamerama u realnom vremenu pokazivali svoje rezultate tijekom mršavljenja i nakon dva tjedna gdje su u prosjeku gubili 7-10 posto od početne tjelesne mase sa značajnim smanjenjem obujma u kritičnim zonama. Zato je ova metoda poznata i pod imenom “neinvazivna liposukcija”.

Kako izgleda jedan dan na Liposukcijskoj dijeti?

Liposukcijska dijeta ima dvije faze – prva je tzv. Neinvazivna liposukcija od 14 dana kada se organizam hrani vlastitim masnim rezervama. Tijekom dana se koriste pomoćna sredstva za mršavljenje koja osiguravaju metaboličku pretvorbu masti u energiju, a središnji obrok je večera poput ribe ili bifteka s obiljem povrća. Druga faza uključuje i voće, orašaste plodove i mliječne proizvode – odnosno sve namirnice koje pripadaju mediteranskom načinu prehrane. Ova dva ciklusa naizmjenično se mijenjaju sve do željenog rezultata. Ukoliko i vi želite isprobati Liposukcijsku prehranu možete više informacija naći na ovom linku ili na Facebooku i Instagramu.




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.