Foto: Instagram

‘VRIJEDI, VJERUJTE!’ Ella otkrila koliko je platila operaciju grudi: ‘To nije bezbolno’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Hrvatska influencerica Ella Dvornik-Pearce na Instagramu je otvoreno pratiteljima odgovorila na pitanja o svojim estetskim zahvatima. Ella na toj društvenoj mreži ima preko pola milijuna pratitelja, a skoro svakodnevno objavljuje nove fotografije ili kratke video isječke.

Sve je krenulo od komplimenta pratiteljice koja je rekla da želi Ellin model ako se ikada odluči za operaciju, na što je Ella pohvalila svojeg estetskog kirurga te rekla da joj je prirodan izgled bio najvažniji kod cijelog procesa.

Foto: Instagram/screenshot

 

Foto: Instagram/screenshot

U drugom komentaru dobila je upit o tome koliko je trajao oporavak nakon procedure, a Ella je u možda pomalo iznenađujućem odgovoru rekla da je bio gori od oporavka nakon carskog reza. “Užas je. Ne možeš ni svjetlo upaliti,” iskrena je Ella.

“Meni su ispod mišića implantanti. To nije bezbolno, ali najbolje izgleda. 3-4 dana si skroz nepokretna i onda se odjednom samo digneš i odeš u shopping centar,” dodala je. Osim grudi, prije nekoliko godina operirala je i nos, a tada je otvoreno rekla da su razlozi za operaciju bili isključivo estetski: “Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati.”

Foto: Instagram/screenshot

Od početka je odlučila biti otvorena o zahvatima kojima se podvrgnula, a otkrila je i koliko ih je platila.

“Ljudi, svi me pitate za cijenu s*sa i nosa. Znači prije 4-5 godina ja sam platila 4000 eura za oboje. Ne znam kako je sad ali koliko god da je, vrijedi vjerujte. Bar meni. Ne podnosim umjetne stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam stvarno baš zadovoljna rezultatom – ali na vama je da odaberete – to je vaše tijelo. Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja iskreno,” rekla je tada.




 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.