Foto: TikTok

TikTokerica izrezala vrećice čaja i pokazala koliko ga stvarno ima: ‘Ovo je smiješno’

Autor: I.G.

Slavna Tiktokerica Joy, @joyofthejungl, odlučila je prestati kupovati čaj u vrećicama te je preostali čaj koji je imala u tom obliku raspakirala i sav sadržaj prebacila u staklenku. “Želim prestati koristiti vrećice čaja i počinjem kupovati čaj u rinfuzi”, naglasila je u videu koji je do sada pregledan 2.8 milijuna puta.

Ukupno je raspakirala četiri kutije čaja i ispraznila sve vrećice prebacivši sadržaj u posudu, a količina koju je na kraju dobila šokirala ju je. “Ovo je smiješno”, istaknula je. Također, usporedila je količinu dobivenog čaja s količinom čaja u rinfuzi koju je kupila za cijenu jedne kutije čaja u vrećicama.

@joyofthejungl loose leaf bulk tea is a win win win #tealover #hormonebalance ♬ original sound – joyofthejungl

Čaj u rinfuzi

Osim toga, u videu je istaknula da kupnjom čaja u rinfuzi izbjegava “nevjerojatnu količinu otpada”. Video je prikupio mnoštvo komentara, a mnogi su joj zahvalili na ovome.

Žena pozvana da bude redovnica postala je opsjednuta: U suzama se pojavila u biskupiji tražiti pomoć

“Hvala ti. Uvijek sam se pitala jesu li vrećice čaja isplative”, “Imam čaj u rinfuzi, ali ga ne koristim jer mi ode previše vremena na čišćenje, a i čaj ispadne prejak”, “Razlika je i u kvaliteti”, “Promijenila si mi život”, “Kada potrošim kutije koje imam, više ih neću kupovati”, “Hvala ti što si ovo podijelila”, neki su od komentara.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.