Foto: Instagram

U Severininu svađu sa svećenikom uplela se i liječnica Petra: ‘Ovo me uznemirilo’

Autor: F. P.

Medijski prostor u velikoj mjeri je zaokupljen javnom svađom između Severine i mladog svećenika, don Tomislava Lukača. Sve je započelo u petak kada je Seve apelirala na podršku inicijativi za pravo na pobačaj. Nakon toga je dobila uvredu “Žena od skandala, taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet”, koju joj je naizgled uputio upravo svećenik.

Obje strane o svemu su se već nekoliko puta oglašavale, no sad se uplela i treća. Riječ je o plavokosoj liječnici Petri Meštrić, kandidatkinji treće sezone showa ‘Brak na prvu’. Petra se na društvenim mrežama uz fotografiju odlučila i sama komentirati ovu omanju dramu, za koju ipak priznaje da ju nije toliko pratila.

“Nisam popratila dramu između Severine i svećenika ali jedna stvar (rečenica) me posebno uznemirila. ‘Svećenicima nije mjesto na društvenim mrežama’, kako nije?! Svakome je mjesto na društvenim mrežama tko tamo želi biti, i svećenicima i liječnicima i političarima itd”, započela je Petra u svojoj Instagram priči.

Foto: Instagram

‘Svatko može objavljivati što želi’

“I svatko ima pravo objavljivati sadržaj kakav želi dok ne šteti drugoj osobi (zato ne ulazim u dramu koja je bila niti me zanima). Stop diskriminaciji!” zaključila je. Preostaje za vidjeti hoće li se Severina ili don Tomislav oglasiti o ovom viđenju situacije, no izgleda kako je njihova prepirka počela dopirati i do drugih istaknutih imena.

Podsjetimo, prema fotografiji ranije spomenute uvrede koju je Severina podijelila, stječe se dojam da joj je don Tomislav uputio takve riječi. Salezijanac se nakon toga obratio fanovima rekavši da je Severina namjerno izrezala ime stvarne osobe koja ju je uvrijedila, te da svi koji ga prate znaju kako on takvo nešto ne bi napravio.

Maratonac iz Tko to tamo pjeva krije tešku priču: ‘Mjesecima nisam mogao hodati’
“Tužno mi je da se netko s toliko pratitelja može spustiti na tu razinu da koristi laž da bi debatirao običnog svećenika. Tebe draga Severina, podsjećam da na koncerte nosiš isti križ kojim mi se rugaš u svom storyju”, poručio je između ostaloga Lukač. Severina je to komentirala, Hrvatima poručivši da ga zaslužuju ako je takav.

Ova atraktivna liječnica jučer je sa svojim pratiteljima podijelila i jednu neugodnost. Tijekom vožnje taksijem zamolila je vozača da zatvori prednje prozore jer joj je propuh smetao, što je taksist prema njenim riječima ‘glatko ignorirao’. “Mislim da sam se ovog puta trebala svađati”, poručila je Petra, natuknuvši kako je zbog toga ostao bez napojnice.
Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.