Foto: Admir Buljubasic / CROPIX

Srbi se raspisali o Ivani Banfić: ‘Muškarci uzdisali za njom, sada čisti štalu’

Autor: I.D.

Pjevačica čiji su glas obožavali svi iz regije, Ivana Banfić, danas živi daleko od očiju javnosti i glamura. Na vrhuncu karijere bila je tijekom devedesetih, kao neprikosnoveni izvođač dance scene, a onda ju je porok uzeo pod svoje. Dok je na poslovnom planu nizala uspjeh za uspjehom, u privatnom životu doživjela je velika razočarenja.

“Muškarci su uzdisali za njom, a sada čisti štalu: Poznata pjevačica se nakon razvoda odala alkoholu, evo kako sada izgleda”, oštro su napisali iz Kurira te su Ivanin razvod sveli na njen problem o alkoholu. Međutim, jednom je prilikom za domaće medije Ivana otkrila što se zbilja događalo.

“Iako sam nastojala spasiti brak, nije išlo. Bolje je da smo se rastali. Kada sada na to gledam, mislim da je super što sam to napravila”, pričala je Banfić jednom prilikom. Iako su mediji nakon toga pisali da se Ivana razvela od Roberta Magića jer je pjevčica imala problema s alkoholom te da je bila na odvikavanju sedam mjeseci, Ivana je tvrdila da to nije istina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)




‘S tom činjenicom dugo se nije mogla pomiriti’

“Bile su to konstrukcije nekih zlih ljudi koji su mislili da će tako ostvariti neke svoje ciljeve. Mediji su jedva dočekali skandal i objavili glupu izmišljotinu, ali ja se nisam previše obazirala na takve priče jer oni koji me poznaju i do kojih mi je stalo znaju što je prava istina”, ispričala je. Naime, Ivana je u braku bila 12 godina s Robertom.

Danas je u sretnom braku s Krunoslavom Ladišićem, s kojim ima sina Jana. Svih devet mjeseci trudnoće je morala mirovati jer je dvije godine prije imala spontani pobačaj. “Po cijele dane sam ležala, čitala knjige i gledala televiziju. Tada sam se uključila na Facebook i otkrila taj svijet”, rekla je. Majčinstvo ju je, kaže, promijenilo. “To je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu i promijenilo me nabolje u svakom smislu”, dodala je.

“S tom činjenicom dugo se nije mogla pomiriti. Postajala je svjesna da je alkohol sve više uzima pod svoje i 2005. godine se prijavljuje na klinku za odvikavanje. Ispostavilo se da bolju odluku nije mogla donijeti, jer je uspjela prebroditi taj težak period, a nakon toga je uslijedila i nova ljubav”, pisali su srpski mediji.




Pecu i Silviju uhvatio fotograf na posebnom mjestu: Evo što je radio poznati splitski par

Bez obzira na sve što je prošla, Ivana i dalje izgleda fenomenalno, no nije se vratila potpuno pjevačkoj karijeri. Svoj mir je pronašla u mjestu koje se nalazi 11 kilometara od Petrinje – Staroj Drenčini i sada uživa u seoskom načinu života. “Željeli smo kao obitelj promjenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo”, rekla je prije nekoliko godina za domaće medije.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.