Izvor: Nova TV Screenshot

Sjećate li se Dine Mehmeda Mujkića iz ‘Lud, zbunjen, normalan’: Evo gdje je danas i čime se bavi

Autor: Barbara Grgić

Bosanskohercegovački glumac Milan Pavlović utjelovio je lik svima omiljenog, pomalo zbunjenog i blesavog Dine Mehmeda Mujkića u hit seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

Simpatični 53-godišnjak glumio je u nekoliko sezona jedne od najpopularnijih serija ikad snimljenih na Balkanu, a njegov lik naglo je u seriji preminuo od prejedanja.

Izvor: Tanja Jakovcev/Cropix

Gledatelji nikada nisu vidjeli posljednjih 20 epizoda serije

Podsjetimo, serija se prestala emitirati nakon smrti legendarnog glumca Mustafe Nadarevića. 

“To smo odlučili odmah nakon što je Mustafa Nadarević preminuo, ali sada je to definitivno i konačno. Epizode su napisane u smislu da imaju logičan završetak serije, a ovako je Mustafinom smrću ona naprasno završena. Nikad gledatelji neće moći vidjeti kako serija završava. Dvadeset epizoda nikada se neće emitirati”, rekao je scenarist Feđa Isović.

Izvor: Emica Elvedji / CROPIX

Mustafinu smrt svojevremeno je komentirao i sam Pavlović.

”Jedino kada bi producenti okrenuli priču u drugom smjeru, pa da pokušaju nešto napraviti. S obzirom na to da je on bio jedna od glavnih uloga, ne znam koja bi metoda bila uspješna. Nikad se ne zna”, rekao je tada.

Daske koje život znače

Pavlović se nakon emitiranja “Lud, zbunjen, normalan” u potpunosti povukao s televizijskih ekrana te posvetio kazalištu. Ni o njegovu privatnom životu se ne zna puno.




Prije dvije godine pokazao je velikodušnu gestu te je objavio kako nudi smještaj četveročlanoj obitelji nakon strašnog potresa koji se dogodio u Hrvatskoj, a mnogi su u komentarima pohvalili njegovu podršku i spremnost da pomogne.

Na svom Facebooku voli objavljivati humoristične statuse, no fotografije baš i ne dijeli. Ipak, jednu od njegovih najnovijih podijelio je prošle godine Džebra, odnosno glumac Tarik Džinić uz opis: ”Moj daidža je bolji od tvog daidže”.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Džinić (@tarikdzinic)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.