Foto: Instagram

OTKRIVENO ZAŠTO SE RASPADAJU 2CELLOS: ‘Moj život je poput najluđeg filma, totalno nepredvidljiv, pun avantura!’

Autor: Š. P.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih izvoznih proizvoda, dvojac 2Cellos, uskoro prestaje postojati. Luka Šulić i Stjepan Hauser odlučili su da je vrijeme za raskid suradnje, a potonji je o razlozima razlaza progovorio u intervjuu za Story.

“Luka i ja se jako razlikujemo po karakteru, on vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, a ja sam potpuna suprotnost. Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva”, rekao je Hauser.

“Obojica smo zaključili kako je bolje da svatko nastavi svojim putem i tempom”, dodao je.

2Cellos su s radom počeli 2011. godine, a svjetska javnost upoznala ih je zahvaljujući obradi pjesme “Smooth Criminal” koja je preko noći postala viralna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial)




“Naša suradnja dogodila se kada smo obojica bili na životnoj prekretnici pred sam kraj studija u Londonu. Imali smo goreću želju napraviti nešto revolucionarno, uzbudljivo i ludo”, prisjetio se Hauser.

“Obojica samo svirali s puno energije, adrenalina i strasti te smo znali da bi, ako se spojimo, mogla nastati eksplozija. To se i dogodilo. Pokazali smo svijetu da čelo i klasika itekako mogu biti u centru pažnje i privući sve generacije da jednako uživaju u toj glazbi”, zaključio je.




Deset godina uspješnog rada dvojac će zaključiti velikom svjetskom turnejom koja počinje u ožujku, a obuhvatit će velike arene na svim kontinentima.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.