Foto: Instagram/PetarGrasoFP

(FOTO) OVO SE ČEKALO! Fotografi zabilježili prvi poljubac Hane i Petra, mladenka zablistala poput filmske dive

Autor: T. Š.

Hana Huljić i Petar Grašo u subotu u crkvi sv. Dominika, u samoj jezgri Splita, izgovoraju sudbonosno ‘da’. Svjedoci njihovih zavjeta su i Vjekoslava i Tonči Huljić, Zoran i Snježana Grašo, ali i  Petrova sestra Buga s obitelji, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić, vjenčani kumovi mladenaca, ali i nešto brojniji uzvanici nego se očekivalo.

Hanina kuma je pjevačica Domenica Žuvela, a Petrov kum, bivši košarkaš Dino Rađa, slovenski chef, sommelier i ugostitelj Tomaž Kaučić te njegov prijatelj iz djetinjstva Šime.

Mladenci su prije vjenčanja odradili i službeno fotografiranje za njihov vjenčani album u privatnom hotelu na splitskim Bačvicama. Villa Harmony bila je njihov izbor jer su barem taj intiman trenutak željeli zadržati isključivo za sebe, prenosi Gloria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)




Fotografiranje je odrađeno na posljednjoj etaži hotela, u najluksuznijem apartmanu Ville Harmony.Hanina mama Vjekoslava zasjala u Arileo haljini nježne ružičaste boje s ušivenim cvjetićima i puf rukavima, a mladenkina kuma je isto zasjala u kreaciji  s potpisom splitskih dizajnera, kombinezonu u pariškoplavoj boji. Za ovu prigodu, Grašo je odjenuo smoking s crnim reverima i maramicom.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

Kako Gloria doznaje iz izvora bliskih mladencima Hani Huljić i Petru Graši, osim što je kreirao vjenčanicu za mladenku, njezinu majku Vjekoslavu Huljić, potom i njezinu kumu Domenicu Žuvelu te mladoženjinu sestru Bugu Grašo Radošević, splitski dizajnerski dvojac Arileo, napravio je kreaciju i za kujicu Miku, crnu kraljevsku pudlu Hane  koja navodno na svečanosti nosi bijelu haljinicu s velikom mašnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.